Preselectiile Festivalul Tineretii 2015 au inceput

S-a dat startul preselecţiilor ediţiei a XI – a a festivalului internaţional de muzică uşoară şi folclor, Festivalul Tinereţii. Acesta va avea loc în portul turistic Mangalia, în perioada 22 iunie-5 iulie 2015.

Candidaţii la cele doua secţiuni (muzică uşoară / folclor) se pot inscrie on-line pe siteul festivalului. Regulamentul si fişele de inscriere se pot descarca de pe site-ul festivalului sau pot fi solicitate organizatorilor pe adresa de email: office@festivalultineretii.ro Faţă de ediţia din 2014, în regulamente au apărut modificări şi noutăţi, de aceea ele trebuie citite cu atenţie. Cea mai evidentă noutate este adăugarea unei noi categorii de vârstă, atât pentru muzica uşoară, cât şi pentru folclor – 21-35 ani. Orice intrebări pot fi transmise pe email organizatorilor sau comisiei de jurizare.
Premiile ediţiei 2015 constau în trofee, biciclete, tablete şi multe premii surpriza.
Categoriile de varsta sunt:
Muzica usoara:
· interpretare 6 – 9 ani,
· interpretare 10 – 14 ani,
· interpretare 15 – 20 ani,
· interpretare 21-35 ani
· creatie 9 – 35 ani.

Sectiunea Folclor
· interpretare 6 – 9 ani,
· interpretare 10 – 14 ani,
· interpretare 15 – 20 ani,
· interpretare 21-35 ani
Copii, tinerii şi toti cei talentaţi la cantat sunt aşteptaţi să se înscrie la preselecţiile Festivalul Tinereţii 2015. Mult succes doritorilor trofeului si premiilor!

Festivalul Tinereţii este organizat de Asociaţia Culturală Daria’S şi Manifest Events, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia şi se afla la cea de-a XI-a ediţie. Partener media al festivalului este Fan®Omania powered by Kanal D. Fan®Omania este un holding format din firme specializate, cu experienţă îndelungată în domeniul organizării şi realizării evenimentelor, precum şi a emisiunilor de televiziune.
De-a lungul timpului, sute de concurenţi şi ansambluri artistice au putut fi admirate la festival de către mii de spectatori, anual.Festivalul internaţional ce are loc la malul mării este un eveniment de referinţă pe harta festivalurilor de muzică usoară şi folclor, având ca scop descoperirea tinerelor talente în muzică şi dans si promovarea culturii şi a relaţiilor interetnice, cât şi oferirea de spectacol turiştilor.

Pentru detalii:
office@festivalultineretii.ro