fbpx

Premium sau freemium – ce sa alegi?

studio-videochat-freemium

Atunci cand decizi sa te apuci de videochat tu esti cea care isi alege drumul pe care il urmeaza. Videochatul este un domeniu complex, asa ca exista mai multe tipuri de videochat pe care le poti alege. Drept urmare, alegerea tipului de videochat este unul dintre primii pasi pe care trebuie sa il faci dupa ce ai decis sa urmezi o astfel de cariera.

De cele mai multe ori, modelele ajung in fata alegerii intre videochatul premium si cel freemium, acestea fiind si cele mai populare tipuri de videochat. Alegerea este foarte dificila, mai ales cand nu cunosti ce presupune fiecare tip de videochat. Iar pentru a-ti simplifica alegerea, am realizat impreuna cu echipa de la OkStudio un articol in care ne propunem sa vorbim despre videochatul freemium si premium.

Citind acest articol, speram ca iti va fi mai usor sa decizi care este tipul de videochat care ti se potriveste si pe care doresti sa il practici.

Videochat premium – performante cu cerinte exigente

Videochatul premium se bucura de foarte multa popularitate, avand si o vechime pe masura. Cea mai populara platforma a acestei categorii este Jasmin.com, lansata in anul 2001 si fiind considerata a fi la ora actuala platforma premium de videochat cea mai populara.

Pe aceasta platforma se practica videochatul de tip glamour, care presupune comunicarea modelelor de videochat cu diferiti membri ai platformei.

Castigurile propriu zise se obtin insa din sedintele private pentru care membrii platesc. Practic, modelele trebuie sa atraga membrii catre sedintele private, acolo unde pretul pentru un minut de conversatie poate incepe de la 2 dolari si creste pana la 5 dolari pe minut.

Cu toate acestea, regulile sunt foarte stricte pe aceste platforme premium. De asemenea, numarul de clienti pe platformele de videochat premium este mult mai mic spre deosebire de platformele freemium. Activitatea in mod frecvent este, de asemenea, obligatorie, iar un avantaj al acestui tip de videochat este faptul ca beneficiezi de suport live.

Exista cerinte in ceea ce priveste alegerea tinutei, a aspectului fizic, dar si in ce priveste calitatea filmarii. Modelele primesc un procent de la 30% la 45% din castigurile obtinute.

Videochat freemium – libertate deplina pentru modele

Unul dintre cele mai importante avantaje ale videochatului freemium este faptul ca modelele se bucura de libertate totala. De asemenea, comisioanele si automat castigurile sunt mai mari in cazul videochatului de tip freemium.

Practic, modelele primesc pana la 60% din castiguri, platformele retinand mai putini bani. In cazul videochatului freemium nu se pune la fel de mult accent pe sedintele private, acestea fiind publice, membrii alegand sa plateasca pentru calitatile de care dai dovada.

Nu se cere un decor anume, nici aparatura de ultima ora, insa calitatea filmarii conteaza enorm pentru a atrage cat mai multi membri.

Putem concluziona asadar faptul ca videochatul freemium se dovedeste a fi mai avantajos din multe puncte de vedere, drept urmare ar trebui sa reprezinte prima ta optiune.

OkStudio este cel mai bun studio de videochat freemium din Bucuresti, iar de aceea ar trebui sa il ai in vedere daca ti-ai propus sa urmezi acest tip de videochat.

Alegand OkStudio, te vei bucura de foarte multa libertate, nu va trebui sa stai intreaga zi si noapte online pentru a obtine castiguri mari, iti vei putea alege tinutele dupa bunul plac si totodata te vei bucura de procente foarte avantajoase. Iar acestea sunt doar cateva dintre beneficiile de care vei avea parte.