Premii inedite oferite de Poenari pentru a sărbătorii 100.000 de comenzi înregistrate

19 mai 2023
Autor:
PROGZEE

Echipa Poenari este încântată să anunțe că se apropie de numărul impresionant de 100.000 de comenzi plasate. Pentru a sărbătorii acest moment, comanda înregistrată cu numărul 100.000 va fi premiată cu un set Alpha, ce conține un stilou elegant și un pix asortat. Astfel, toți cumpărătorii au șansa de a câștiga instrumentele de scris, dacă plasează o comandă pe site, în această perioadă.  

 

Brandul românesc își onorează fiecare comandă cu simț de răspundere și atenție la detalii pentru a livra clienților un produs deosebit, fără cusur. Încă de la început, Poenari a reușit să atragă simpatia și aprecierea unui număr impresionant de clienți ce se declară mulțumiți de fiecare produs. 

 

În plus, cei ce își doresc să dețină un instrument de scris marca Poenari se pot înscrie la concursul organizat pe pagina de Facebook a companiei. Participanții sunt invitați să lase un comentariu la o postare în care să scrie câteva rânduri despre un profesor de suflet care le-a influențat viața. Întrebarea la care aceștia trebuie să răspundă este: „Cine este profesorul de care îți amintești mereu și cu ce a contribuit acesta în viața ta?”. 

 

Premiul constă în două stilouri elegante, unul pentru participant și unul pentru a fi dăruit profesorului. Cel mai frumos comentariu va fi ales de echipa Poenari Pen Company, iar câștigătorul va fi anunțat pe data de 31 mai 2023. Până atunci, cei interesați sunt invitați să se înscrie pe pagina de Facebook printr-un comentariu și să distribuie postarea mai departe. Înscrierea se face în perioada 26.04.2023 - 30.05.2023 

 

Toată lumea poate participa la acest concurs indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soţul sau soţia şi rudele de gradul I şi II ale acestora. 

 

Apoi, după cum se afirmă în regulamentul de participare, concursul se desfășoară la nivel național, doar pe teritoriul României. Toate condițiile de participare și alte informații utile se regăsesc în regulamentul publicat pe Poenari.ro. 

 

Pentru mai multe informații referitoare la concurs, cei interesați pot scrie un mesaj la adresa de e-mail: [email protected]. 

 

Instrumentele de scris Poenari sunt lucrate cu dragoste pentru tradiție și cu dorința de a păstra vie arta scrisului de mână. Pentru confecționarea acestora se folosesc materiale premium de cea mai bună calitate, precum lemnul, rădăcina de arțar și aurul de 24k. Fiecare stilou sau pix este confecționat manual, fapt ce conferă o notă personală și unică pentru fiecare instrument în parte. 

 

Designul stilourilor Poenari este clasic și elegant, fiind inspirat de modelele tradiționale și consacrate de stilouri, însă acesta este îmbunătățit și adus la nivelul secolului XXI prin adăugarea de detalii inovatoare și prin utilizarea materialelor moderne de calitate premium. 

 

Toate stilourile Poenari pot fi personalizate și vin însoțite de o cutie și un etui din piele ecologică pentru a proteja instrumentele de scris. 

 

Acestea au rolul de a proteja stiloul de factorii externi ce îi pot afecta calitatea în timp, dar oferă și un aspect vizual plăcut și elegant. De asemenea, acestea sunt ideale atunci când ne dorim să luam cu noi instrumentul de scris în călătorii sau în alte deplasări. 

 

Prin urmare, echipa Poenari oferă cadouri inedite clienților pentru a sărbătorii 100.000 de comenzi și pentru a aminti de rolul pe care profesorii îl au în formarea tinerilor. Toată lumea are șansa de a câștiga un produs unic, marca Poenari dacă participă la concursul organizat pe Facebook sau dacă plasează o comandă în această perioadă. 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram