Prelungeste viata telefonului tau prin servicii si piese de calitate

glassgsm.ro

Pe cat de inteligente, pe atat de sensibile – asa sunt caracterizate noile gadgeturi care au acaparat intreg publicul. Desi marea majoritate a inteles cat este de importanta protejarea telefonului cu o husa si o folie de protectie, exista situatii care le impun detinatorilor sa paseasca pragul magazinelor care ofera servicii de reparatie. Una dintre cele mai frecvente cauze este distrugerea display-ului. Este si una dintre cele mai costisitoare reparatii si de aceea unii sunt tentati sa se orienteze catre cei care ofera preturi foarte mici. Insa cel mai probabil, vor ajunge sa plateasca greseala ca au cazut in capcana, deoarece piesele de o calitate inferioara nu rezista in timp si au nevoie de inlocuire. A cumpara ieftin se traduce cel mai adesea printr-o cheltuiala mai mare, de aceea nu exista loc de compromis atunci cand vine vorba de investitii.

Glassgsm ofera o experienta placuta clientilor prin serviciile sale impecabile

Telefonul este mai mult decat un accesoriu, este o adevarata investitie, mai ales atunci cand ne referim la marci de renume, cum ar fi Samsung sau iPhone. In momentul in care intervine o defectiune este nevoie de o reparatie realizata impecabil. Odata ce ai pasit pragul magazinului Glassgsm vei constata ca a fost una dintre cele mai bune alegeri pentru ca vei intelege ce inseamna serviciile ireprosabile.

Ca o demonstratie in acest sens, poti arunca o privire pe pagina glassgsm.ro. Prima etapa presupune selectarea modelului de telefon pe care il detii, ca mai apoi sa alegi tipul de reparatie de care ai nevoie. Desigur ca vei afla imediat si pretul pentru ca ulterior sa introduci IMEI-ul in functie de modelul smartphone-ului tau si faci comanda. Simplu si pe intelesul tuturor, nu trebuie sa ajungi neaparat la service ca sa iti repari telefonul cand poti chema curierul. Ii inmanezi lui sarcina de a duce telefonul la sediu si intri in posesia sa prin aceeasi metoda. Este o abordare facila si a fost imbratisata de toti cei care doresc servicii de calitate chiar daca beneficiaza de putin timp liber.

Desigur ca odata intrat in posesia telefonului nu vei avea surprize neplacute, cum ar fi urme inestetice lasate pe display sau alte neplaceri. Din contra, telefonul va arata ca si nou, pentru ca expertii de la Glassgsm abordeaza cu seriozitate maxima situatia. Ei considera ca orice problema legata de telefon merita o abordare complexa, iar asteptarile tale nu au cum sa fie dezamagite.

Cand poti apela la serviciile gsm?

Deoarece pachetul de servicii este foarte vast, raspunsul este simplu: oricand intampini o problema cu telefonul din dotare. Asta pentru ca ei ofera consultanta, executie rapida, garantie si preturi decente. Toate astea au o destinatie clara, se adreseaza catre toti utilizatorii, de oriunde din tara.

Printre reparatiile cele mai frecvente se numara urmatoarele:

– inlocuire display S8. Multi au ghinionul sa scape telefonul din mana, iar cum ecranul este fragil, se poate sparge intr-o fractiune de secunda. Mai mult deranjanta decat inestetica, defetiunea trebuie rezolvata de urgenta.

– inlocuire microfon. Discutiile cu prietenii nu trebuie sa fie afectate de calitatea slaba a microfonului cand exista solutii optime la preturi excelente.

– inlocuire camera frontala. Parca nicio petrecere nu mai are farmec daca nu iti faci un selfie reusit cu prietenii. Momentele frumoase trebuie imortalizate, deci daca intampini o problema cu camera frontala, nu mai amana reparatia.

Lista de reparatii incluse de Glassgsm cumuleaza in fapt toate componetele unui smartphone care ar putea fi afectate, de la difuzor, butoane de volum pana la acumulator, carcasa si casca. Asadar, indiferent de problema, expertii au mereu un raspuns. Acesta ar trebui sa fie un prim impuls, ca mai apoi sa ramai surprins de promptitudinea si profesionalismul cu care echipa trateaza orice defect al telefonului tau.