fbpx

Am pregatit pentru voi un program de loialitate

Investim din ce in ce mai mult in calitatea produselor noastre, dar si in fidelizarea clientilor, de aceea am pregatit pentru voi un program de loialitate, disponibil pe site, dar si foarte multe oferte, reduceri si meniuri combo. Cum puteti profita de programul nostru de loialitate? Programul de loialitate este disponibil pentru toți clienții ce comanda direct de pe site! Pașii sunt simplii, va creati un cont, unde puteti vedea punctele acumulate si folosite, iar la fiecare comanda, 10% din valoarea acesteia se transforma in puncte, 1 punct = 1ron. Alege serviciul food delivery Constanta pentru o masa perfecta in familie.

Alege tot ce iti doresti sa mananci pentru pranz sau cina si primesti acasa, rapid, prin serviciul delivery preparate internationale Constanta. Splendid GO ofera un meniu diversificat si armonios, cu preparate care mai de care mai spectaculoase si mai gustoase, de la burgeri, la pizza, paste, fast-food, peste si fructe de mare sau chiar salate. In fiecare luna va prezentam si specialiatea bucatarului, “Cinema Nachos Burger”, un deliciu culinar, gatit cu atentie la fiecare detaliu si cu mult gust.

Pentru oricand iti doresti o masa speciala, deosebita si gustoasa, te invitam sa accesezi platforma Splendid GO. Iti livram acasa sau la birou, cele mai apetisante preparate fast food din toate colturile lumii, peste si fructe de mare, paste, salate si deserturi. Acceseaza meniul online restaurant Constanta si comanda tot ce iti doresti, iar noi iti punem la dispozitie programul de loialitate.