fbpx

Pregateste-ti hoverboardul pentru sezonul cald care se apropie!

Calendaristic, am intrat in ultima luna de iarna, dupa care, chiar daca temperaturile nu vor inregistra imediat salturi semnificative la mult asteptata vreme calda, putem totusi sa incepem o asa-ziasa numaratoare inversa, pana la perioada in care ne vom putea bucura din nou din plin de zile insorite, care ne vor da ocazia sa trecem la activitatile preferate, desfasurate in aer liber. Iar daca ne numaram dintre cei care prefera plimbarile relaxante cu hoverboard-ul, acest gadget care ne-a devenit de curand un aliat de nadejde pentru buna noastra dispozitie, vom astepta cu atat mai mult instalarea temperaturilor mai blande si atat de potrivite pentru a experimenta din nou distractia pe hoverboard, care s-a dovedit atat de benefica pentru noi, nu doar pentru starea noastra de relaxare, pentru bucuria de a raspunde provocarilor, ci si pentru sanatatea noastra. Asta, pentru ca avem ocazia sa pierdem calorii intr-o maniera extrem de comoda, sa adoptam o postura corecta si sa ne dezvoltam musculatura, alaturi de reflexele mai bune dobandite prin manevrarea acestei jucarii inteligente, ideale atat pentru copii, cat si pentru adultii care iubesc adrenalina.

In asteptarea instalarii sezonului cald, poti sa-ti verifici temeinic gadgetul, sa observi cu atentie daca a suferit deteriorari in sezonul trecut sau s-a defectat si sa iei toate masurile pentru ca, atunci cand vremea va permite, sa te deplasezi cu acest mic vehicul electric, fara a a avea parte de surprize neplacute.

Daca detii un hoverboard  MonkeyBoard, este foarte posibil sa beneficiezi inca de garantia de 24 de luni oferita la achizitionare, deci poti sa apelezi cu incredere la echipa specializata de aici, care va verifica despre ce defectiuni este vorba. De asemenea, si in cazul in care  nu ti-ai cumparat de aici hoverboard-ul, te poti adresa acestora pentru a –ti pune la punct gadgetul.

Specialistii de la MonkeyBoard cunosc in detaliu fiecare piesa si modul de functionare a  acestor vehicule electrice inovative si vor proceda mai intai la o diagnosticare a gadgetului, apoi vor decide care sunt reparatiile necesare si eventualele piese care urmeaza sa fie schimbate, pentru ca hoverboardul sa fie complet functional si sa il poti folosi in curand fara nicio problema.

Totodata, daca te gandesti sa-ti cumperi un model nou, nu rata perioada de reduceri de pret aplicate aici, cuprinse intre 33 si 67 la suta.  Ai prilejul sa cumperi hoverboard-uri de cea mai buna calitate si cu garantie pentru doi ani, la preturi avantajoase, respectiv 799, 999 sau 1.199 lei, in functie de dotarile lor.