fbpx

Pregateste-ti din timp concediul de vara

Vino sa petreci vacanta in Eforie Nord la vila La Mer. Va oferim prin intermediul locatiei noastre de cazare tot confortul de care aveti nevoie pentru a va petrece vacanta dorita. Fiecare client este special pentru noi si de aceea confortul si satisfactia clientilor sunt standardele de referinta in activitatea pe care o desfasuram.

Vrei sa ai un sejur de neuitat? Nu ezita sa vi la vila La Mer unde va asteptam cu muzica ambientala, servire ireprosabila si preturi atragatoare. Cafeneaua din incinta receptiei, unde puteti servi diverse produse calde sau reci, este locul ideal pentru serile lungi de discutii cu prietenii. Statiunea Eforie Nord are o larga deschidere spre mare si o faleza de peste 30 m inaltime. Plaja de peste 3 km lungime are si portiuni ce ating 100 m in latime. Un aer de prospetime este dat de cele peste 30 ha de spatii impadurite din statiune.

Petrece luna decembrie intr-o atmosfera de poveste! Bucura-te de peisajul superb ce il ofera marea in plina iarna, de toata istoria orasului Constanta, dar si de imprejurimile acestuia. Vrei sa te cazezi intr-un loc cu o vedere extraordinara? Iti recomandam peniunea din Eforie Nord, La Mer, un loc perfect pentru o vacanta pe malul marii.