fbpx

Pregateste-te pentru primavera cu Yamaha!

Pregateste-te pentru primavera cu Yamaha!

Se apropie cu pasi repezi primavera si, implicit, sezonul moto 2019!

Ca de obicei, programul Totul Yamaha Romania ti-a pregatit cele mai bune oferte la motocicletele, accesoriile si echipamentele Yamaha din Romania. Pentru a afla ofertele pre-sezon, nu ezitati sa ne contactati!

In aceasta oferta intra si Yamaha MT-09. Cea mai cautata motocicleta din gama naked de anul trecut.Motocicleta care a adus atâtea schimbări a fost transformată într-o Hyper Naked şi mai agilă şi avansată tehnologic – iar această MT-09 dinamică este construită pentru a inspira generaţia actuală de motociclişti însetaţi de aventură mai mult decât orice motocicletă din clasa sa.

Primele impresii reprezintă totul – iar cu partea sa anterioară intimidantă cu faruri duble cu LED, în stilul său agresiv, MT09 atrage toată atenţia. Aripioarele frontale şi nervurile laterale ale radiatorului îi conferă un aspect extrem de agil – iar pentru a consolida stilul intransigent al motocicletei, am conceput o coadă mai scurtă.

Cu aspectul său radical, caroserie reproiectată şi specificaţii îmbunătăţite, această forţă de neoprit este pregătită să vă ofere o experienţă superioară de pilotare Hyper Naked.

Te asteptam la un testdrive!