fbpx

Pregateste-i o super cina, cu ajutorul nostru

Intentionezi sa ii pregatesti tu cina in seara asta? Ce poate fi mai dragut de atat? Uite, un gest mic, dar care are un impact foarte mare. Cine nu isi doreste dupa o zi plina si obositoare sa gaseasca masa gata pregatita si persoana iubita, deschisa si dispobilia la discutii lungi despre tot ce iti doresti. Stim, nu e cazul sa gatesti tu daca vrei ca totul sa iasa perfect, dar poti alege sa comanzi de la Splendid GO tot ce stii tu ca ii place din preparatele noastre. Comanda de pe site si noi iti livram prin serviciul food delivery Constanta, in maxim 60 de minute. In situatii de genul, te poti baza pe noi!

Ce poti comanda de la Splendid GO pentru cina? In meniul nostru vei gasi intotdeauna ceva ce va impaca toate gusturile, de la preparate vegetariene, burgeri, pizza si paste. Daca vrei o masa completa, poti alege un meniu pentru cina, cu burger, crispy, apripioare sau falafel. Splendid GO iti ofera 20% reducere la toate produsele, pentru toate comenzile plasate pe site, exceptie fac produsele din categoria meniuri.

Oricand vrei sa comanzi de pe site-ul nostru, noi suntem prezenti in fiecare zi, intre orele 10:00 – 01:30 si iti promitem sa livram in maxim 60 de minute. Nu rata super ofertele noastre disponibile pe site!