Pot avea incredere in serviciile de parcare pe termen lung in Otopeni?

Aflata la doar 0.8 km departare de aeroport, aceasta parcare pe termen lung in Otopeni gazduieste masinile soferilor chiar si peste 30 de zile. In aceasta situatie, sunt realizate oferte speciale pentru clienti. In pretul lor, cei de la https://park4fly.ro includ transferul catre sau de la Aeroportul Otopeni non-stop. Mai mult decat atat, autoturismele sunt monitorizate video 24/7, iar firma asigura si servicii de paza in tot acest timp. Clientul poate verifica starea masinii lui oricand isi doreste, avand acces la imagini video live sau contactand telefonic angajatii companiei.

Cum accesez serviciile de parcare pe termen lung in Otopeni?

Atunci cand calatoresc pentru o perioada de una sau mai multe zile, soferii pot opta pentru parcarea masinii in locatia special destinata din apropierea Aeroportului Otopeni. Doar completand online formularul privind data si ora sosirii, precum si data si ora plecarii, clientul va avea acces la o oferta de pret. Preturile variaza, in functie de tipul masinii parcat si de perioada de gazduire. Pentru un autoturism, pretul pentru o zi incepe de la 9 RON, iar pentru un microbuz de la 11.40 RON.

Rezervarea se face fie prin completarea formularului, fie apeland la numarul de telefon afisat pe site – angajatii companiei sunt oricand pregatiti sa raspunda la nelamuri. Contactarea se poate face si prin e-mail.

Care sunt avantajele optarii pentru o astfel de parcare?

Avantajele sunt simple si incep prin monitorizarea non-stop a autoturismului. Monitorizarea se face prin sistemul video, dar si cu ajutorul unui agent de paza 24/7. Accesul la imaginile video cu masina sunt gratuite – in cadrul serviciilor parcarii nu sunt percepute costuri ascunse. Transferul de la si catre Aeroportul Otopeni este gratuit.

Parcare pe termen lung in Otopeni | parcare pe termen lung la aeroport Bucuresti | Park4fly.ro

parcare pe termen lung in Otopeni

Mai mult decat atat, parcarea se afla in imediata apropiere a Aeroportului Otopeni. Angajatii companiei stiu ca pentru client, timpul este pretios. De aceea, transferul de la locatia parcarii pana la aeroport se face in maximum 10 minute si se face pe loc, in mod individual pentru fiecare persoana.

Este bine de stiut ca atunci cand perioada de gazduire a masinii creste, pretul perceput de compania de parcare pe termen lung la aeroport Bucuresti scade.