Porti lamelare metalice moderne si rezistente pentru o casa primitoare!

porti lamelare

Allmetal Industries vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de porti metalice menite sa ofera siguranta si durabilitate. Dintre acestea se remarca porti lamelare metalice confectionate cu grija si cu finisaje de exceptie, cu posibilitatea de montaj cu automatizare electrica. Cu un aspect frumos si elegant acestea pot fi vopsite in diferite nuante in functie de preferintele fiecaruia.

        Portile lamelare din fier forjat sunt porti calitative care reprezinta solutia ideala pentru domenii rezidentiale sau industriale. Acestea ofera un plus de confort si un aspect vizual placut, ce dau clasa si eleganta oricarei incaperi. Allmetal Industries va ofera servicii ireprosabile, de cea mai buna calitate, deoarece activitatea noastra principala este confectionarea de porti metalice ce dau satisfactie clientilor pentru investitia facuta. Aceste porti lamelare pot fi cea mai buna alegere si pentru cei mai exigenti clienti. Realizam orice tip de lucrare, de o buna calitate si in conformitate cu normele europene, punand accent pe calitate si nu pe cantitate. De asemenea, asiguram consultata technica de specialitate, transport, montaj la cerere.

        De ce sa alegi porti lamelare?

        Aceste porti lamelare metalice din lame orizontale de tip jaluzea sunt montate pe un cadru metalic tip panou. Tabla zincata din care sunt confectionate lamele dau rezistenta confectiei metalice finite. Procesul de fabricatie este destul de complex deoarece necesita mai multe operatii. Procedeele de montare pe suportul metalic confera acestor garduri un aspect placut, durabil in timp. Toate componentele metalice folosite la asamblarea gardului se finiseaza cu atentie, pentru a le face invulnerabile la diferentele de temperatura sau in contact cu umezeala.

        Finisajul frumos si durabil al portilor lamelare se datoreaza in primul rand alegerii unei table de calitate, de la furnizori de incredere. Deoarece materia prima este cea responsabila de calitatea confectiilor metalice, garantam pentru calitatea produselor si serviciilor oferite. Montarea si transportul se fac cu atentie, cu protejarea partilor componente in folie de plastic, pentru ca toti clientii nostri sa primeasca porti si garduri frumoase si impecabile.

        Aceste porti lamelare metalice au viata lunga si durabila

        Aceste porti lamelare sunt sudate, slefuite atent ceea ce le confera durabilitate in timp. De asemenea, ele nu putrezesc ca lemnul si nu ruginesc daca sunt ingrijite corespunzator. Datorita structurii metalice din care sunt facute portile lamelare nu se deformeaza, fiind foarte rezistente la coroziune.

        Cu un finisaj de exceptie si un aspect deosebit care vor impresiona placut orice trecator acestea nu sunt afectate de ploi, zapada sau inghet. Portile lamelare sunt alegerea potrivita atunci cand va doriti o poarta moderna cu un aspect placut dar care sa va dea si siguranta de care aveti nevoie. Intrati pe site-ul nostru chiar acum si alegeti din multitudinea de modele disponibile. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de detalii suplimentare in ceea ce priveste produsele care va stau la dispozitie.

————-

CONTACT:

Website: https://www.allmetal.ro

Telefon: 0745.078.416

Email: allmetal2007@gmail.com