Poliuretan Solutions Specialist in materie de spuma poliuretanica Solutii complete de constructie si izolatie

Are rol protector impotriva mucegaiului si a altor substante nocive, izoleaza perfect orice structura, prezinta un grad scazut de conductivitate termica, prezinta o rezistenta deosebita la umiditate si substante chimice. Acestea sunt doar o parte din caracteristicile spumei poliuretanice-un material versatil remarcabil care ofera solutii complete pentru o gama variata de proiecte din industria constructiilor si industria prelucratoare.

Spuma poliuretanica reprezinta solutia momentului in materie de izolatii, beneficiile oferite de acest material fiind excelente si adaptate cerintelor actuale! Pentru spuma poliuretanica, apeleaza la Poliuretan Solutions, firma ce are ca principal domeniu de activitate executarea lucrarilor de orice fel cu ajutorul spumei poliuretanice.

Poliuretan Solutions ofera atat mana de lucru instruita, cat si informatii referitoare la originea produsului, tipurile de izolatie realizata cu spuma poliuretanica, etc.

Confortul cladirilor este posibili doar prin intermediul izolatiilor cu spuma poliuretanica. Descopera avantajele unui material unic pe piata de specialitate!

Spuma poliuretanica-Solutie de top in domeniul constructiilor. Performante excelente, inalta capacitate de izolare!

Izolatia termica si fonica joaca un rol crucial in confortul unei case. Nu intamplator, astazi, toate cladirile vechi sunt supuse lucrarilor de reparatii pe baza de spuma poliuretanica. De ce spuma poliuretanica? Pentru ca asigura o temperatura constanta, contribuind astfel, la cresterea nivelului de confort din camin. Pe scurt, izolatiile pe baza de spuma poliuretanica sunt cele mai inteligente solutii la ora actuala, in constructii!

Ce este spuma poliuretanica?

Spuma poliuretanica este un material sintetic izolant obtinut prin combinarea uleiului si a zaharului, rezultand, astfel, izocianat si poliol. Spuma poliuretanica se utilizeaza pe scara larga in industrie si constructii.

Top 10 beneficii spuma poliuretanica

  1. Este un produs exceptional, cu putere ridicata de izolare. Gratie compozitiei, spuma poliuretanica ofera o perfecta izolare termica, fonica si hidro
  2. Adera la orice substrat si se poate aplica pe orice plan inclinat. Este potrivita, in special ,pentru tavane si pereti
  3. Ofera o etansare perfecta impotriva infiltratiilor de apa
  4. Rezistenta deosebita la uzura, la impact, la actiunea chimicalelor, la temperaturi extreme
  5. Permite suprafetelor sa respire, evitandu-se astfel aparitia mucegaiului
  6. Proprietati ignifuge excelente. Fiind un material organic, spuma poliuretanica se comporta bine in contact direct cu focul
  7. Asigura un aspect placut, ce-si pastreaza valoare estetica o lunga peroada de timp
  8. Permite economii la energie de peste 40%
  9. Este un material usor si nu suprasolicita constructiile
  10. Se aplica rapid

Spuma poliuretanica, doar prin Poliuretan Solutions

Pentru orice lucrari cu spuma poliuretanica si pentru un set de informatii complet, apeleaza la Poliuretan Solutions, specialist in domeniu.

Poliuretan Solutions executa lucrari pe baza de spuma poliuretanica pentru toata gama de cladiri (Sali de sport, constructii industriale, case din lemn ,depozite, hale, camere frigorifice, constructii cu suprafete curbe, blocuri, vile, etc.) si pentru toate structurile (tavane, pardoseli, plafoane, acoperisuri, bazine, mansarde, terase, etc.). De asemenea, Poliuretan Solution dispune de solutii complete si in ceea ce priveste izolarea autoutilitarelor.

Lucrarile Poliuretan Solutions conving prin calitate, versatilitate, durabilitate si rezistenta.

Pentru informatii suplimentare cu privire la proprietatiile pe care spuma poliuretanica le ofera, acceseaza www.poliuretansolutions.ro si documenteaza-te.