fbpx

Polistiren extrudat de calitate online pe Marola.RO

Afla si tu mai multe despre polistiren extrudat

Polistiren extrudat este o clasa de materiale izolatoare similare cu cele expandate, dar cu multe proprietati distincte. Spre deosebire de alte produse, materialul din polistiren extrudat are o rezistenta excelenta la deteriorarea naturala si o fiabilitate mai mare. In comparatie cu alte produse similare, s-a dovedit a avea o impermeabilitate superioara si o gama de alte proprietati care il deosebesc cu siguranta din punct de vedere calitativ. Produsul are o istorie lunga pe piata, aparand in anii 50.

De ce sa alegeti polistirenul extrudat?

Fiecare material izolant are un set specific de proprietati care il deosebesc de materiale similare pe de o parte si seamana cu ele pe de alta parte. Este un material foarte asemanator cu materialul intumescent, dar are o gama larga de proprietati unice care il fac diferit de acesta sau de alte materiale izolatoare de pe piata.
polistiren extrudat
Desi costa mai mult, caracteristicile sale nu fac acest lucru un dezavantaj pentru utilizatori, care prefera sa beneficieze de avantajele sale:

Expertii au decis! Izolatiile din acest polistiren sunt durabile

Scopul unui polistiren extrudat este de a retine caldura, iar datorita acestei proprietati, tot mai multi experti si pasionati aleg sa foloseasca aceasta gama de produse de la Marola.

Marola este un magazin care ofera o gama larga de produse si materiale utilizate in principal in industria constructiilor. Asa ca daca vrei confort termic, il vei obtine foarte simplu si rapid cu ajutorul acestor produse. Daca va intrebati cum functioneaza acesti polistiren, trebuie sa va anuntam ca nu este nimic dificil. Poate impiedica intrarea aerului rece in casa iarna si poate impiedica intrarea aerului cald vara. Prin urmare, casa ta va fi mereu protejata de elementele exterioare si are o izolatie clasa 10.