Polaris – fotoliul care duce masajul la superlativ

Fiecare doreste sa se bucure de o sesiune de relaxare binemeritata, indeosebi seara, dupa o zi solicitanta. In acest sens, un fotoliu de masaj profesional se va dovedi de fiecare data solutia de terapie optima, de efect si la indemana celor ce au avut in vedere o astfel de investitie.

Pentru cei care inca nu au vizat un astfel de articol profesional, Masatto – magazin specializat in fotolii si scaune performante – vine cu solutii pentru toti. In cadrul paginii oficiale, cei interesati vor descoperi o gama variata in acest sens cu solutii propuse atat de nume consacrate precum iRest, Panasonic, Inada, Rokol, cat si sub nume propriu.

Polaris – echilibrul organismului in orice moment al zilei

Un model performant, ce inglobeaza tehnologii de ultima ora, acest model de fotoliu este remarcabil prin revigorarea ce o aduce intregului organism. Situatiile in care Polaris are eficienta dovedita sunt nenumarate: este sedinta de terapie dupa o zi intensa de munca, revigorarea dinaintea programului de zi cu zi, ajutor pentru cei care se recupereaza dupa o boala etc.

Sustine efortul organismului de a ajunge la un echilibru optim, ducand relaxarea intregului organism la cote maxime. Polaris se prezinta sub un design aparte, ceea ce face posibila pozitionarea sa in orice incapere. Prezinta performante ridicate, asigurand mesaje terapeutice cu posibilitatea de personalizare. Fiecare poate adapta sesiunea de masaj dupa necesitate, dupa stilul personal.

Surprinde utilizatorii atat cu programale automate de o complexitate inalta, cat si prin posibilitate de a fi ajustat manual. Dispune de tehnologie de scanare corporala, aceasta fiind conceputa special pentru o relaxare benefica si un masaj adecvat.

Actioneaza inclusiv asupra talpilor, datorita rolelor inteligente din dotare. Tot acestea asigura si masare lateralelor gambelor prin framantare, precum si spatele acestora. Astfel, membrele inferioare se bucura de un masaj complex, intens.

Fotoliul Polaris are patentata pozitia Zero Gravity, optima pentru intregul corp, care se regenereaza si se odihneste, simtindu-se intinerit. Oricine poate avea parte de astfel de beneficii acum in confortul locuintei proprii prin aceasta tehnologie sofisticata, special conceputa pentru a realiza masaje terapeutice.

O experienta unica de masaj o asigura tehnologia de masaj 3D cu 6 role incluse. Rezultatele constau intr-un masaj performant si dinamic, care elimina cu succes tensiunea din umeri, totodata destinzand si musculatura spatelui.

Sistemul actioneaza precis, in profunzime, asigurand masaje de o calitate superioara. Vizeaza zone ale corpului precum pe cea cervicala, a gatului, umerilor, taliei si sezutului. Pe tot parcursul sesiunii de masaj, beneficiarul experimenteaza confort si relaxare ce persista.

Efectul de maini calde, specific masajului realizat manual, se resimte si in cadrul unei astfel de sesiuni de masaj, intrucat fotoliul este dotat cu role speciale, incalzite.

Tehnicile de masare de care dispune Polaris sunt numeroase. Dupa preferinte si caz, fiecare poate alege un tip care se potriveste cel mai bine siesi pentru o relaxare deplina: framantare, presare, batai usoare, rulare, intindere, frectionarea spatelui, framantare digitala, framantare si lovire, lovire.

Mai multe informatii cu privire la acest model de fotoliu, dar si la altele oferite de Masatto sunt disponibile celor interesati pe site-ul Masatto.ro sau intr-unul din showroom-urile din tara.