Poduri rulante de la Axa service

11 ianuarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Domeniul constructiilor a fost mereu un domeniu in care s-au realizat multe inventii. Mai ales acum, in aceasta perioada cand tehnologia a avansat si a patruns in toate domeniile, acest domeniu al constructiilor nu putea sa treaca fara a fi si el atins de aceste descoperiri care faciliteaza munca oamenilor. Astfel au inceput a fi folosite diferite echipamente moderne, printre care se numara si poduri rulante.

Poduri rulante-definitie

Podurile rulante sunt masini de ridicat care dispun de unul sau mai multe mecanisme care faciliteaza deplasarea materialelor. Aceste poduri rulante au caile de rulare la inaltime. Avantajul lor este ca pot fi folosite in hale si depozite, fara a fi necesara ocuparea unui spatiu terestru. Ele sunt clasificate in doua: poduri rulante de uz general (monogrinda sau bigrinda) si poduri rulante cu destinatie speciaaa, mai exact pentru domenii ca metalurgia, siderurgia, centrale nucleare, etc. Acestea sunt cu graifer, de turnare, de stripare, de forjare, cu brate, cu electromagneti, stivuitoare.

Ce firma comercializeaza si se ocupa cu montarea de poduri rulante?

Cei interesati sa cumpere poduri rulante pot sa apeleze la societatea Axa Service. Aceasta companie, cu o vechime de peste 20 de ani in domeniu, este autorizata ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat). Ea se ocupa cu macaralele tip turn (montare, demontare, telescopare, confectionare, mentenanta) dar si cu repararea si intretinerea de poduri rulante. Tot la eAxa Service puteti sa apelati pentru intocmirea documentatiei necesare obtinerii autorizatiei de functionare pentru ceea ce intra sub incidenta ISCIR. Personalul calificat de care compania dispune, permite remedierea avariilor intr-un interval de timp cat mai scurt, in functie si de cat de complexa este problema depistata.

Ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de serviciile acestei firme care se ocupa de poduri rulante?

Daca dispuneti de poduri rulante sau de o macara si doriti ca firma Axa Service sa fie cea care se ocupa de intretinerea lor, puteti incheia mai multe tipuri de contracte, in functie de ceea ce aveti nevoie: contract de service/ intretinere si revizie periodica, contract de reparatii si contract montare/ demontare macarale. Primul se refera la inspectia periodica si asigurarea functionarii echipamentelor dumneavoastra. Compania are in stoc piese de schimb datorita carora o defectiune va fi reparata intr-un timp cat mai scurt. Al doilea tip de contract se refera la poduri rulante. Compania efectueaza reparatii la instalatia electrica dar si la structura care sustine podul rulant.

Achizitionati poduri rulante de la firma Axa Service

Pe langa serviciile amintite, compania Axa Service se ocupa si cu vanzarea de poduri rulante dar care sunt fabricate de OMIS. Omis este o companie, lider in Europa cu peste 50 de ani de experienta in echipamente de ridicat si care produce astfel de poduri rulante de cea mai buna calitate. De asemenea, OMIS comercializeaza telecomenzi Elca care pot fi adaptate pentru fiecare pod rulant. Aceste produse beneficiaza de garantie, dar doar daca au fost folosite in conformitate cu datele tehnice ale masinariei. Incalcarea regulilor de folosire sau neefectuarea de revizii periodice duc la pierderea garantiei.Alegeti sa colaborati cu Axa Service pentru poduri rulante de inalta calitate.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram