Poate un buchet de flori sa schimbe starea de spirit a unei femei ?

2 aprilie 2014
Autor:
dowmedia08

V-ati gandit vreodata cati barbati mai obisnuiesc sa ofere flori sotiilor sau prietenelor lor?

Cel putin 35% dintre prietenii mei stiu sigur ca mai obisnuiesc sa ofere buchete de flori partenerelor. Influentat pozitiv de acestia, m-am gandit si eu la un astfel de cadou pentru sotia mea si am purces la o cautare pe internet dupa criteriile: florarie online, livrari flori online, livrari flori la domiciliu etc. Am fost surprins sa aflu cate florarii online exista si ce diversitate de flori poti gasi in acestea. Am vazut poate cele mai frumoase buchete de trandafiri, buchete de lalele, aranjamente florale sau alte flori de sezon. Curios sa imi confirm daca aspectul acelor buchete de flori este minunat numai in poze sau chiar asa arata si in realitate, ma hotarasc sa gasesc un magazin de livrari flori online si sa ii comand sotiei mele un buchet de lalele. Nu doream sa comand un buchet de flori sofisticat ci mai degraba un buchet de flori de sezon, frumos alese si aranjate de un profesionist.

Floraria online gasita in scurt timp de la initierea cautarilor mele oferea atat buchete de flori frumoase cat si livrari flori la domiciliu, adica exact ceea ce aveam eu nevoie. Dupa ce am ales buchetul si am facut comanda, am dorit sa ma asigur ca a fost corect inregistrata si ca adresa de livrare a florilor este corecta fapt pentru care, fiind prima oara cand comandam flori online, am sunat pentru ca cineva sa imi confirme toate informatiile furnizate de mine. Nu a sunat de multe ori telefonul pana cand o voce amabila de la floraria online imi raspunde si dupa ce imi identifica comanda imi confirma faptul ca a fost deja prelucrata, urmand sa fie livrata in mai putin de jumatate de ora. Adresa de livrare era in centru, la locul de munca al sotiei mele, nu era prea dificil de identificat. Gasisem, se pare, o florarie online foarte serioasa, incadrandu-se dupa parerea mea, in cele 20% din furnizorii de servicii seriosi existenti pe piata din Bucuresti.

Dupa ce am primit de la floraria online confirmarea livrarii buchetului de lalele rosii si galbene, am asteptat cu ardoare reactia pe care o va avea sotia mea la livrarea florilor comandate online. Dupa nici jumatate de ora de asteptare, primesc un apel de la sotia mea care avea sa se transforme, datorita buchetului de lalele superbe, una din cele mai emotionante convorbiri avuta vreodata cu sotia mea. Am aflat cu aceasta ocazie ca a fost foarte placut impresionata de ideea mea de a recurge la serviciile unei florarii online, fiind profund cuprinsa de emotie, ca si mine de altfel. Am constatat cu aceasta ocazie ca livrarile de flori la domiciliu, pot constitui niste gesturi care desi aparent sunt reci intru-cat lipsesc fizic protagonistii care sa isi observe reciproc emotiile, ele sunt in esenta gesturi pline de emotie, gesturi mijlocite de candoarea si caldura buchetelor de flori, provocand emotii si trairi intense.

Imi raspund astfel la intrebarea cu care am inceput aceasta naratiune, respectiv daca „Poate un buchet de flori sa schimbe starea de spirit a unei femei ?”, constatand ca mai mult decat atat, un buchet de flori oferit eventual prin intermediul unei florarii online, poate sa schimbe si starea de spirit a barbatului care le ofera. Am realizat cu aceasta ocazie, ca gestul de a oferi un buchet de lalele, considerat perimat de unii, poate sa produca emotii si sentimente superbe intre doi oameni. Poate frumusetea acestor sentimente rezida si din faptul ca un buchet de flori produce efecte superbe si intre doi oameni care se iubesc dar si intre doi prieteni sau chiar cunostinte noi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram