fbpx

Plite incorporabile: Avantajele unei plite pe inductie

Plitele incorporabile pe inductie au uimit la inceput prin sistemul acestora de functionare. Ideea inovativa de a incalzi doar vasul la contactul cu plita, si nu plita insasi, a facut sistemul pe inductie cel mai eficient si mai inovativ mod de a gati pentru plitele incorporabile.

Acest principiu se bazeaza pe interactiunea dintre campul magnetic al plitei si campul magnetic al vasului, fapt ce confera unei plite incorporabile ce utilizeaza acest principiu sa incalzeasca vasul mai repede, in conditii crescute de siguranta datorita faptului ca plita in sine nu se incinge, ci doar vasul.

In cele ce urmeaza, va prezentam avantajele plitelor pe inductie si va vom explica de ce ar trebui sa cumparati plite pe inductie de la e-Good, magazinul online cu cea mai mare gama de astfel de produse.

Daca in cazul plitei incorporabile electrice exista riscul unor arsuri prin contactul cu suprafata acesteia, care ramanea incinsa mult timp dupa folosire, avantajul plitei pe inductie este ca racirea acesteia este aproape instantanee. Practic, suprafata unei plite pe inductie nu se incalzeste in niciun moment, singura caldura pe care o veti simti la suprafata acesteia fiind cauzata chiar de partea de jos a vasului, singura care este incalzita.

O alta caracteristica a plitelor pe inductie incorporabile este reprezentata de capacitatea acestora de a incalzi produsele extrem de rapid. Atat in cazul mancarii, cat si in cazul apei, comportamentul unei plite incorporabile pe inductie este incomparabil cu cel al unei plite electrice, sau pe gaz, acestea fiind capabile sa le incalzeasca in 1-2 minute. Alt avantaj al unei plite pe inductie incorporabile este curatarea usoara, datorita temperaturii scazute de gatire si a suprafetei netede a acesteia.

In cazul in care sunteti interesati de cumpararea unei plite incorporabile, gasiti la e-Good gasiti 55 de plite pe inductie de la 16 marci importante, incepand de la 879 lei.