Plimbări în siguranţă cu carucioarele de copii de la BebeBliss

carucioare copii bebebliss

Cu siguranţă tuturor mămicilor cu ceva vechime în branşă le-au lipsit plimbările prin parc alături de micuţii lor şi au aşteptat, cu sufletul la gură, reîntoarcerea căldurii pentru a avea parte, din nou, de asemenea clipe pline de duioşie. Şi, cu siguranţă, nici nerăbdarea micilor care abia cum se pregătesc pentru primele lor plimbări alături de bebeluşii lor, nu este mai prejos. Pentru că plimbările alături de cel mic reprezintă, fără niciun dubiu, unele dintre cele mai plăcute activităţi atât pentru mame cât şi pentru cei mici.

Iar pentru că Bebebliss ştie foarte bine acest lucru, a pregătit pentru această vară cărucioare pentru copii adaptate tuturor vârstelor, tuturor condiţiilor climatice şi tuturor exigenţelor privind siguranţa şi confortul celui mic. Tocmai pentru ca plimbarea ta alături de cel mic să rămână una dintre cele mai frumoase experienţe materne.

Carucioare pentru copii – cum alegi unul potrivit?

Dacă vă pregătiţi pentru prima dumneavostră ieşire împreună cu bebeluşul dumneavoastră, în mod sigur alegerea căruciorului potrivit a devenit nu numai o constantă pe lista sarcinilor materne, dar şi o prioritate pe care trebuie să o onoraţi cât mai repede pentru a nu rata preţioasele momente ale unei plimbări alături de cel mic.

carucioare copii

Şi fiindcă nerăbdarea de a ieşi împreună şi grija pentru siguranţa şi confortul bebeluşului nu fac, de regulă, casă bună împreună, achiziţionarea căruciorului potrivit poate să se prelungească mult mai mult decât v-aţi propus. În primul rând pentru că este nevoie de multă atenţie la detalii atunci când achiziţionaţi orice pentru un copil mic, cu atât mai mult un cărucior care va prelua deopotrivă sarcina dumneavoastră de a-l ţine în braţe, dar şi toate responsabilităţile pe care le implică. Tocmai pentru că un cărucior se substituie, în primul rând, îmbrăţişării materne, grija pentru detalii este extrem de importantă.

În primul rând că bebeluşul poate să nu fie pregătit pentru lipsa contactului vizual cu părintele pe termen lung. Iar dacă acesta este şi cazul dumneavoastră, atunci alegere unui cărucior cu posibilitate de schimbare o orientării landoului este crucială. În al doilea rând pentru că bebeluşul dumneavoastră trebuie protejat de o sumedenie de potenţiale pericole iminente plimbărilor libere.

Dacă în intimitatea căminului şi a braţelor dumneavoastră cel mic era protejat pentru că mediul era, la rândul său, unul controlat, în afara locuinţei imprevizibilul poate oricând să îşi facă aparaţia cu consecinţe mai mult sau mai puţin plăcute.

La ce sa fiti atenti atunci cand alegeti carucioare de copii?

Din acest motiv este recomandat ca atunci când alegeţi căruciorul să fiţi atenţi la sistemele de frânare, la copertinele pentru ploaie sau chiar la manevrabilitatea acestuia. Pentru că toate sunt la fel de importante atunci când apar situaţii în care prezenţa de spirit are nevoie de suportul tehnicii pentru a preîntâmpina eventualele situaţii neplăcute.

Şi fiindcă toate aceste detalii sunt cele care asigură celui mic deopotrivă confortul şi securitatea, permiţându-i să se simtă într-un cărucior la fel ca în braţele mamei, Bebebliss ţi-a luat-o înainte şi astudiat amănunţit toate aceste aspecte. În urma acestui studiu s-a născut colecţia de cărucioare pentru copii şi bebeluşi în care poţi avea toată încredere. Tocmai pentru a nu mai pierde timpul făcând pe detectivul, Bebebliss îţi oferă numai cărucioarele care pot asigura protecţia şi pot acoperi toate nevoile celui mic. Pentru că oricare cărucior din colecţia Bebebliss este la fel de safe ca o îmbrăţişare maternă.