fbpx

Pledoaria Mathilde pentru feminitate: de la rochia cambrata la salopeta provocatoare

Asa cum ne-am obisnuit, creatiile Mathilde pun accent si in colectia de primavara a acestui an pe feminitate. Detaliile brodate manual, croielile asimetrice, liniile ce urmeaza forma corpului si combinatiile inedite de texturi, toate contribuie la ceea ce numim “Mathilde – stilul tau natural”. Iar in ceea ce priveste paleta coloristica, propunerile Mathilde pentru primavara lui 2015 includ creatii in note florale si nuante pastel, alaturi de negru, gri sau brun pentru eleganta desavarsita.

Si pentru ca primavara este prin definitie anotimpul in care celebram feminitatea, pledoaria Mathilde pentru stilul care sa puna in valoare acest atribut incepe cu… tine! Provocarea Mathilde este sa alegi intre salopeta cu aer nonconformist si rochia cambrata cu imprimeuri si texturi combinate in mod surprinzator, fie ea de lungime medie (casual) sau lunga pana in pamant (pentru ocazii speciale).

Asadar, pe tine ce te face sa te simti cu adevarat femeie, un look romantic si clasic sau o varianta in care feminitatea devine cu atat mai vizibila cu cat atitudinea potrivita insoteste un look cu note masculine?!

Reprezentante Mathilde Romania: Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, precum si in reteaua distribuitorilor din intreaga tara; Pentru vanzari online accesati site-ul Mathilde, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte, urmariti-i in social media.