fbpx

Pleci intr-un sejur in afara tarii?

Chiar daca regulile sunt stricte si bucuria unui concediu vine la pachet si cu multa teama, nimic nu ne mai impiedica sa calatorim in strainatate, sa vizitam locuri noi si sa ne relaxam in locuri in care nici nu ne imaginam care speram sa ajungem in aceasta perioada. Cand vrei sa pleci in vacanta sau in interes de serviciu, cu avionul este bine sa iti asigur o calatorie pana la aeroport in cele mai bune conditii. La Global Auto Travel ai cel mai bun pret de pe piata, masini foarte sigure si care ofera confort maxim, plus transfer Constanta Otopeni rapid si eficient.

Confortul, siguranta si raportul calitate pret oferit de Global Auto Travel sunt doar cateva din avantajele acestui serviciu. Nu trebuie decat sa faci o programare in prealabil pentru transportul Constanta Otopeni si noi . Va oferim transferuri in conditii ideale de siguranta, confort si punctualitate din Constanta catre aeroportul Otopeni si retur. De acasa la aeroport si de la aeroport acasa, la doar 100 de lei.

Suna pentru o programare in prealabil si totul este rezolvat, te preluam din fata locuintei tale si te lasam fix in fata aeroportului Otopeni si retur, daca este nevoie.