fbpx

Pleci in concediu? Nu uita suplimentele alimentare de la Ropharma pentru o vacanta fara griji

A inceput numaratoare inversa a zilelor ramase pana la concediu, asa ca n-ar strica daca o data cu hainele, pantofii, cremele de plaja sau cosmeticele ai trece pe lista si suplimentele alimentare naturale care sa te fereasca de alergii, infectii sau alte afectiuni specifice sezonului.

Din cand in cand fiecare dintre noi are nevoie de un mic ajutor din exterior pentru a suplini carentele unei alimentatii incorecte si a odihnei insuficiente, iar vara stilul de viata accelerat, bazat pe excese, poate afecta cu usurinta metabolismul si procesele interne.

Ropharma Healthcare iti propune ca din trusa de vacanta sa nu-ti lipseasca:

Activit Imuno Forte – Stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului

Cu un continut bogat de lapte colostru, lactoferina si vitamina C, suplimentul alimentar natural Activit Imuno Forte te ajuta in reducerea incidentei complicatiilor in diverse afectiuni datorita rolului sau antiviral, antibacterian, antiparazitar si antifungic. Totodata, acesta are efect antioxidant prin blocarea si neutralizarea actiunii radicalilor liberi raspunzatori de efectele nocive asupra organismului si imbunatateste starea generala in caz de alergii si inflamatii. Este un probiotic eficient in dezvoltarea si protejarea florei intestinale, util in orice anotimp si fara reactii adverse.

Lactoferina din compozitia Activit Imuno Fore este o proteina multifunctionala care, impreuna cu imunoglobulinele G naturale din colostru, stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului. Pret:23 Lei

Vitagrapes – protector cardiovascular si hepatic

Actionand ca un puternic antioxidant, suplimentul alimentar natural Vita Grapes capteaza radicalii liberi raspunzatori de efectele nocive asupra organismului, compenseaza efectul unui surplus caloric si reduce tulburarile circulatorii periferice. De asemenea, intareste imunitatea organismului si este un bun adjuvant in curele de slabire.

Capsulele de Vita Grapes sunt indicate diabeticilor, deoarece nu contin zahar, ajuta la scaderea nivelului glucozei din sange prin cresterea raspunsului organismului la insulina si contributia in tratamentul retinopatiei diabetice. Pret: 25 Lei

Lipoartrin Forte – Reda mobilitatea articulatiilor

Prin asocierea inovativa a lactoferinei cu glucozamina, condroitina si vitamina C pentru sanatatea articulatiilor, Lipoartrin Forte, suplimentul alimentar natural de la Ropharma, mentine si reface integritatea structurala si functionala a articulatiilor. In acelasi timp, ajuta in tulburarile inflamatorii recidivante prin diminuarea degenerescentei si a durerilor articulare. Pret: 25 Lei

Alte actiuni terapeutice:

• Protejeaza cartilajul articular de o afectare prematura;
• Contribuie la o lubrefiere si o mai mare mobilitate a articulatiilor si la protejarea cartilajului reinnoit;
• Efecte pozitive in recuperarea articulara dupa traumatismele aparatului locomotor;
• Eficient in ameliorarea sindroamelor inflamatorii in special la nivelul articulatiilor in poliartrita reumotoida, spondiloza cervicala, dorsala si lombara, poliartroza, fracturi, osteoartrite, osteoporoza.

In concluzie, pe langa hrana sanatoasa si diversa, suplimentele alimentare naturale te scapa de riscul unui oraganism fragil, care nu se poate apara de microbi, virusuri si bacterii.