fbpx

Platouri festive pentru masa de sarbatori

Daca nu te-ai hotarat ce vrei sa mananci de sarbatori, arunca o privire pe site-ul Splendid GO, sau pe pagina de Facebook si plaseaza o precomanda incepand cu data de 17 decembrie, iar noi iti livram direct la tine acasa oricand iti doresti, intre 24 si 26 decembrie. Poti alege dintr-o multime de preparate delicioase, precum salata boeuf, sarmale, friptura la tava, toba, jumari sau unul din meniurile special create pentru 2 sau 4 persoane. Serviciul food delivery Constanta, de la Splendid GO iti ofera preparate de calitate, diversitate, creativitate si livrare super rapida, intre 24 si 26 decembrie, intre orele 10:00 si 22:00.

Bucura-te de o cina in confortul propriei case si de timp pretios cu cei dragi, sarbatorile acestea! Craciunul acesta lasa mancarea pe seama noastra si tu ocupa-te de atmosfera. Poti comanda unul din meniurile de Craciun pentru 2 sau 4 persoane, sau poti alege tot ce iti doresti din meniul a la carte din aceeasi categorie. Alege intoteauna serviciul delivery Constanta care iti satisface toate asteptarile, iti livreaza la timp si iti propune cele mai delicioase preparate pentru tine si familia ta!

Profita de meniul pentru Craciun de la Splendid GO, plaseaza o pre-comanda pe site sau la numerele de telefon 0720 011 077/ 0771 334 503 si noi iti livram direct acasa intre 24 si 26 decembrie la orice ora doresti. Cele mai bune preparate de Craciun, la Splendid GO le gasesti!