Planificarea finantarea controlul executarii proiectelor si urmarirea profitabilitatii acestora este posibila acum cu Socrate ERP

Cu peste 18 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii de integrate de planificare a a resurselor companiei, solutii ce ajuta firmele din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung.

De aceea, Socrate+ ERP vine cu un modul „Proiecte” ce asigura managementul integrat al proiectelor societatii, atat din cadrul activitatii curente, cat si a proiectelor interne oricarei companii (proiecte de dezvoltare, proiecte de implementare, proiecte de investitii etc.). Aceasta functionalitate permite planificarea, finantarea si controlul executarii proiectelor, precum si urmarirea profitabilitatii pe fiecare proiect in parte.

in acest sens, modulul pune la dispozitia utilizatorilor toate functiile necesare pentru un management informatizat si integrat cu celelalte departamente ale societatii (aprovizionare, desfacere, gestiune, contabilitate): resurse umane, resurse materiale, utilaje, antecalculatii, lansari si raportari in executie, etc. Calculatia costului pe fiecare proiect se realizeaza in timp real, utilizatorul putand vizualiza in orice moment necesarele de materiale, resurse umane, utilaje si masini.

Modulul gestiunea proiectelor este implementat complet in domeniile productiei la comanda si a serviciilor profesionale, unde entitatea “Proiect” se poate descompune pe nivelele faza si task. Ea se poate folosi pe toate documentele, ca si element generator, cu rezultat final in contabilitate, pentru urmarirea profitabilitatii si a cashflow-ului pe proiect.

Despre Socrate+

Socrate+ este unul din primele sisteme integrate de gestiune dezvoltat in Romania. Cu prima implementare in 1995, Socrate+ a crescut de la an la an, inregistrand in ultimii 16 ani, zeci de povesti de succes in retail, distributie si industria de proces. Socrate+ este un sistem inteligent, modular, de gestiune economica, o platforma pentru planificare si gestiunea tuturor resurselor din organizatie. Socrate+ este bazat pe cunoasterea aprofundata a proceselor specifice distributiei, retailului si industriei alimentare, experienta indelungata in lucrul cu aceste firme si numarul clientilor care o utilizeaza recomandand Socrate+ drept o solutie matura, ce ajuta la eficientizarea activitatii, reducerea costurilor si cresterea competitivitatii.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii romanesti care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+ – implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania. BITSoftware a devenit, de la inceputul acestui an, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.