fbpx

Plafoniere LED – un sistem cautat in anul 2021

plafoniere led

De ce sa alegi si tu plafoniere cu LED

In acest articol, ne propunem sa analizam solutiile pe care vi le ofera site-urile de iluminat ieftine, daca doriti sa reduceti consumul de energie al plafoanelor incorporate de tip plafoniere LED, aceasta este cea mai comuna solutie de iluminat in birouri, magazine mici si farmacii, dar si in spatiile personale.

Lumina emisa de plafoniere led are minim 4 tuburi fluorescente de 60 cm si consuma 18W/tub. Datorita utilizarii sistemului de operare (starter, balast electronic), consumul total de energie al lampii este de aproximativ 115-120W si 2400-2600lm (modelul masurat prin spectrofotometrie este o lampa noua cu tub Philips).

Mai jos propunem cateva solutii pentru a reduce consumul de energie si costurile de operare, dar cu aceeasi dimensiune de instalare si cel putin acelasi flux luminos (2600lm).

Cele mai cunoscute 4 avantaje ale acestui sistem

Lumina foarte frumoasa
plafoniere led
Lumina oferita de plafoniere cu LED poate crea un mediu de lucru mai confortabil, relaxant si sigur. Lumina calitativa oferita de plafoanele cu LED nu va oferi ‘palpairea” clasica a plafoanelor obisnuite. Un spatiu cu lumina insuficienta va provoca insecuritate grava in mintea subconstienta.

Reduceti consumul

Plafoniere LED de la Led Concept consuma cu 40% mai putina energie decat becurile normale. Costurile de intretinere vor fi reduse considerabil, ceea ce va fi resimtit in buzunar, in special pentru spatiile comerciale.

Design rafinat

Factorul estetic este extrem de important in 2016. Designul exterior al plafonierelor cu LED este extrem de atractiv, deci poate fi instalat pe orice suprafata.

Longevitate

Lampile cu LED au o durata de viata lunga, de aceea aceste plafoane cu LED-uri de la LED-Concept sunt foarte utile atunci cand vine vorba de instalarea lor in locuri greu accesibile.

Te-am convins? Cumpara de la LED Concept si profita de ofertele pe care ti le-au pregatit specialistii in iluminat pentru anul 2021.