fbpx

Placari cu marmura prin Fabi Satu Mare

Avand o experienta de aproape de 10 ani in domeniul prelucrarii, comercializarii, instalarii si intretinerii de roci decorative, FABI Satu Mare este apreciata prin produsele si serviciile oferite, in numeroase localitati si judete din tara. Acum, la inceput de 2014, sunt readuse in oferta o gama variata de colectii de marmura, pentru decoratiuni interioare si exterioare, prin centrul de prezentare www.fabism.ro.

Aceste placi de marmura pot sa fie folosite intr-o varietate de decoratiuni (fie pentru spatii comerciale, birouri, apartamente, case, cabane, pensiuni, restaurante, pensiuni, hoteluri – iar lista poate continua). Pentru rezultate de exceptie, la dispozitia clientilor sunt puse modele de marmura ca (avand urmatoarele denumiri ori nuante):
– anticvenat
– aur spaniol
– bej
– bej roza
– botticino
Variantele de marmura enumerate mai sus sunt disponibile cu mai multe detalii in paginile de produse, in sectiunea de marmura – imagini suplimentare pot sa fie gasite si in pagina de portofoliu. De asemenea pot fi furnizate cataloage sau materiale suplimentare, alaturi de consultanta in alegerea acestor nuanti, culori sau colectii.

In functie de necesitati si dorinte, aceste placari de marmura pot fi utilizate (daca sunt configurate intelept sau combinate corespunzator) pentru a face ca un anumit spatiu mic sa para mai mare, pentru a spori eleganta unor anumite incaperi ori locuinte; pentru bai, holuri, bucatarii sau alte camere; pentru placarea semineelor, pentru trepte, balustrade, glafuri, blaturi, pereti interiori, pardosele.

Cateva dintre beneficiile utilizarii acestor noi tipuri de placi de marmura sunt:
– culoarea aparte, unica
– luciul (dat de lustruirea corecta)
– luminozitatea
– naturaletea
– retine racoarea, chiar si in zilele toride
– durabilitatea
– usurinta in intretinere

Mai multe informatii referitoare la avantajele utilizarii acestor tipuri de marmura, precum si comparatii, sfaturi pentru intretinere ori alte informatii utile pot sa fie accesate pe blogul site-ului, la http://www.fabism.ro/blog.
Fabi SRL ofera servicii complete – transport, proiectare, productie, consultanta, montaj si intretinere. Descopera chiar acum solutiile potrivite si cere o oferta de pret, pentru placari marmura, prin Fabi Satu Mare, accesand http://www.fabism.ro/marmura/.