fbpx

Placare scari interioare. Puncte forte si avantaje

Scarile interioare sunt prezente in fiecare casa avand etaj sau mansarda. Aceste scari interioare sunt indispensabile pentru a face legatura intre parter si etaj sau intre etaj si mansarda. Dincolo de a fi utila, o scara interioara trebuie sa fie potrivita si cu stilul arhitectural si cu design-ul interior al casei.Avand in vedere ca in urma cu multi ani majoritatea scarilor interioare erau construite din beton, astazi multa lume considera ca aceste scari interioare din beton nu se incadreaza in design-ul casei lor. Pentru a putea sa schimbi „aerul” pe care aceste scari interioare il ofera si sa aduci prospetime in casa ta poti sa optezi pentru placare scari interioare cu lemn.

Ce recomanda placarea cu lemn a scarilor interioare?

Avantajele de care te poti bucura atunci cand alegi sa beneficiezi de placare scari interioare cu lemn sunt numeroase. Fara doar si poate ca primul aspect ce recomanda placarea scarilor interioare cu lemn se refera la schimbarea aspectului acestor scari si a design-ului interior. Ca urmare a faptului ca lemnul natural aduce un mare plus din punct de vedere estetic, scarile interioare placate cu lemn sunt un mare plus in orice casa.

Pe langa latura estetica, placarea scarilor interioare cu lemn inseamna si un plus de confort pentru toti cei care locuiesc in casa respectiva. Daca scarile din beton trebuie sa fie acoperite cu mocheta sau covoare pentru a oferi confort din punct de vedere termic, scarile placate cu lemn vor aduce un plus si din acest punct de vedere. In orice anotimp scarile interioare placate cu lemn sunt bucuria copiilor care pot sa alerge, sa se joace stand pe scari sau sa citeasca.

Servicii profesionale de placare scari interioare cu lemn

Desi la prima vedere poti avea impresia ca este o procedura la indemana oricui sa amplaseze niste placi din lemn peste beton, trebuie spus ca pentru a te putea bucura de calitate si de rezistenta in timp a acestor placi din lemn este nevoie sa apelezi la o firma profesionista. Amplasarea placilor din lemn peste beton implica anumite conditii de umiditate si de nivelare a betonului.

In caz contrar exista riscul ca placile de lemn folosite pentru acoperirea scarilor din beton sa se deformeze in timp sau chiar sa se desprinda si sa se rupa. Mai mult, este necesar ca lemnul folosit pentru placi sa fie de esenta tare si sa fie tratat cu solutii specifice pentru a oferi rezistenta timp indelungat. Tocmai din aceste puncte de vedere nu este suficient sa cumperi diferite placi de lemn din magazine si apoi sa te apuci de treaba.

Pentru a te bucura de calitatea acestei proceduri de placare scari interioare cu lemn si pentru a beneficia de calitate este recomandat sa apelezi la o firma profesionista in acest domeniu. O astfel de firma este Stil Compact Design. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul productiei de scari din lemn si accesorii din lemn pentru scarile interioare, Stil Compact Design propune servicii de top atunci cand vine vorba despre placare scari interioare cu lemn. Pentru detalii suplimentare poti accesa scaralemn.ro.