fbpx

Pizza direct de pe telefon in Constanta

Daca ai mancat o singura data pizza de la noi, ne-ai devenit client. Cel putin asta ne-o dovedesc sutele de conturi din site. Ori, daca ajungi sa-ti faci cont cu adresa si numar de telefon este pentru ca iti doresti sa simplifici procesul unei viitoare comenzi.

Si, daca ne-ai devenit client, iti recomandam sa descarci in telefon aplicatia Pizza San Marco! E mult mai simplu, mai rapid de comandat, iar pizza, desigur, ajunge la tine in timp mult mai scurt. Practic, comanda de pizza se afla la doar un un „touch” distanta.

Aplicatia Pizza San Marco a fost gandita ca sa ne aduca mai aproape de constantenii care apreciaza pizza noastra si serviciul de delivery pe care il efectuam in orasul Constanta. Pizza San Marco este o aplicatie foarte prietenoasa cu clientii si de mare ajutor pentru noi, echipa San Marco. Am lansat de ceva timp aplicatia si experienta ne permite sa spunem ca, datorita ei, comenzile de pizza, paste, meniuri, salate sau deserturi sunt onorate mai rapid. Pentru ca stim ca, pe langa gust, este important sa aducem comanda in timpul cel mai scurt atunci cand iti este foame.

Descarca-ti aplicatia si apeleaza cu incredere la serviciul de delivery pizza. Facem pizza de 11 ani si o facem bine. Promitem gust, diversitate in departamentul de pizzerie, dar te indrumam sa gusti si pastele, salatele, sandwich-urile sau meniurile noastre.

Daca nu ai deja descarcata aplicatia Pizza San Marco, descarc-o acum si comanda pizza direct de pe telefon in Constanta!