PIRELLI LANSEAZA VERSIUNEA DE IARNA A ANVELOPEI CARRIER DESTINATA VEHICULELOR COMERCIALE

15 iulie 2014

2 iulie 2014, Milano – Dupa lansarea, la inceputul anului, a versiunii de vara a anvelopei Carrier, Pirelli lanseaza acum si versiunea de iarna. Noua anvelopa de iarna Carrier garanteaza siguranta optima in anotimpul rece, durabilitate si performante imbunatatite pe carosabil ud: caracteristici care raspund perfect exigentelor transportatorilor profesionisti.
Datorita compozitiei speciale « full silica » a benzii de rulare si noului design cu profil optimizat, cea mai noua anvelopa Pirelli – dezvoltata specific pentru piata europeana – beneficiaza de o durata de viata superioara cu 30% generatiei anterioare. Uzura este uniforma, iar rezistenta la rulare a fost diminuata cu 10%.
Noul profil al benzii de rulare, caracterizat prin trei canale longitudinale largi si o deschidere mai mare in zona umarului, ofera un nivel de siguranta sporita in conditii de carosabil umed. In comparatie cu cei mai importanti competitori, noua anvelopa Carrier inregistreaza performante cu 10% mai bune in ceea ce priveste acvaplanarea si cu 5% mai bune in ceea ce priveste franarea pe carosabil ud.
Datorita acestor calitati excelente, anvelopa de iarna Carrier a obtinut rezultate de top in cadrul testelor internationale realizate de revistele specializate.
Gama de anvelope de iarna Carrier va fi disponibila in sezonul 2014-2015 pe piata europeana si in Turcia, incluzand 22 de dimensiuni, de la 14 la 16 inch. Obiectivul principal al acestei game este titlul de leader pe segment sau in Europa

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram