Piontani Services ofera certificat de garantie pentru servicii profesionale de curatenie

Certificatele de Garantie emise de Piontani Services atesta calitatea serviciilor profesionale de curatenie prestate la sediul beneficiarului si asigura urmatorele:

1. In urma sesizarii primite din partea beneficiarului pentru executia necorespunzatoare a lucrarii, Piontani Services se obliga sa revina la sediul clientului pentru remedierea situatiei.
2. Produsele de curatenie si echipamentele folosite de Piontani Services sunt de cea mai buna calitate si sunt supuse deoseori diferitelor testari, de aceea acestea nu vor deteriora lucrurile beneficiarului.
3. Piontani Services dispune de personal calificat si instruit, bine platit si motivat, care efectuaza toate serviciile de curatenie cu maxima responsabilitate, fara a pune in pericol bunurile si buna functionare a companiei sau sanatatea angajatilor.

“Echipa Piontani Services doreste sa va asigure ca increderea acordata va este rasplatita si dupa finalizarea serviciului profesional de curatenie. Eliberarea certificatelor de garantie este un exemplu elocvent al seriozitatii si profesionalismului cu care tratam orice client, indiferent daca acesta este persoana fizica sau juridica.” – Ionel Ghita, Director Executiv Piontani Services

Prin intermediul acestor certificate de garantie, Piontani Services isi asuma angajamentul fata de clienti, pentru a remedia orice situatie neplacuta, ce poate aparea in timpul delurarii serviciului de curatenie, fara a adauga costuri suplimentare acestuia si, unde este cazul, de a despagubi beneficiarul.