Pietre funerare pentru înmormântare

Atunci când o persoană dragă trece în neființă, familia acesteia trebuie să se ocupe de întregul proces al înmormântării : de la procurarea actelor necesare înmormântării şi până la  alegerea pietrei funerare potrivite.

În ziua de astăzi, există tot mai multe firme de pompe funebre, care se pot ocupa de organizarea unei înmormântări, înhumări sau incinerări, după caz, astfel încât dumneavoastră să nu mai fie nevoie să faceţi faţă şi acestui stres.

Dacă vreţi să mergeţi la sigur, firma de pompe funebre Funerare Rainbow Dorobanţu vă garantează servicii complete, de cea mai înaltă calitate şi un personal pregătit şi calificat, pentru ca mormântul defunctului să fie pe măsura așteptărilor şi să exprime în totalitate ceea ce a reprezentat regretatul în această viaţă.

Ce este piatra funerară?

Piatra funerară sau piatra de mormânt este un monument prelucrat de obicei din piatră şi amplasat deasupra unui mormânt cu scopul de a marca locul de veci al unui decedat.

Care sunt caracteristicile unei pietre funerare?

Orice piatră funerară are inscripționat numele persoanei decedate, data naşterii şi data morţii, împreună cu un mesaj personalizat sau o rugăciune. În unele părţi ale Europei pe piatra funerară sunt inserate şi fotografii ale persoanei decedate.

Cum alegem piatra funerară pentru înmormântare?

În România, există pe piață o mulțime de modele de pietre funerare. Alegerea pietrei funerare potrivite este un aspect ce ține de bugetul şi preferințele fiecăruia dintre noi, însă şi materialul din care este alcătuită reprezintă o valoare de care se ține cont.

Din ce materiale se prelucrează?

Astăzi, majoritatea oamenilor se orientează către modele realizate din piatră de granit sau marmură datorită rezistenței îndelungate şi esteticii – oferă un plus de eleganţă şi au cele mai spectaculoase forme şi nuanţe de culori comparativ cu modelele din mozaic care presupun costuri ridicate de întreținere fiind predispuse fisurilor și depunerilor de muşchi şi licheni.

Ce nuanțe poate avea?

În general, nuanțele unei pietre funerare depind de preferințele fiecăruia. O piatră funerară din granit, de exemplu, se găsește într-o paletă deosebită de roz, verde, albastru, gri, maroniu, alb sau negru, iar costul unui astfel de monument variază în funcție de culoarea aleasă. Deși granitul negru are prețul cel mai ridicat, acesta dezvăluie o eleganță şi sobrietate de neegalat

Ce model alegem?

În funcție de preferințele și ideile clientului se pot executa modele unicate, la dimensiuni diferite.

Fie ca doriti un monument din marmură, granit sau mozaic, Funerare Rainbow  vă pune la dispoziţie o gamă variată de produse şi servicii funerare complete, la preţuri reale. Apelaţi-ne cu încredere la  numărul de telefon: 0753304050 sau scrieţi-ne la adresa de email: funerarerainbow@yahoo.ro. Firma de pompe funebre Funerare Rainbow Alexandru Dorobanţu – un sprijin de nădejde!