fbpx

Piesele auto din dezmembrari, la un click distanta, regasite la Wolcar

piese auto la mana a doua de la Wolcar

Una din practicile detinatorilor auto este sa isi faca constante imbunatatiri pentru autovehiculul detinut cautand ofertele din parcurile de dezmembrari. La o vreme metoda aceasta a fost intens dezbatuta, la mijloc fiind disputata calitatea. De vreme ce intelegeti ce presupune aceasta varianta si ce sunt piesele originale la mana a doua, veti sti si ce nu este indicati sa alegeti astfel. Cei de la Wolcar va pot fi de folos.

Niciodata consumabilele nu trebuie alese din parcurile de dezmembrari

Piesele auto provenite din dezmembrari au avantajul de a fi piesele originale asa cum producatorul le-a montat in fabrica. Au preturi accesibile, nu isi arata uzura si de cele mai multe ori functional si estetic acestea nu se compara cu orice alta varianta din comert.

Atentie insa, ar trebui sa stiti ca nu sunt permise inlocuiri de piese auto cu cele uzate. Nimic din clasa de consumabile nu poate face parte din lista de piese auto achizitionate din centrele de dezmembrari. In schimb, puteti miza pe astfel de surse pentru achizitia de elemente de caroserie, climatizare, electrice sau de interior, cele pentru motor sau transmisie.

Ce veti gasi la Wolcar

Wolcar este recunoscut drept unul din cele mai mari centre de dezmembrari din Craiova. Veti descoperi aici o varietate de tipuri de piese auto, precum si un service auto.

Pentru a comanda este de ajuns sa cercetati in pagina oficiala disponibilitatea pieselor conform cu un model auto anume. LA Wolcar veti regasi piese compatibile cu masini precum Mercedes, Audi, Ford, printre altele. Iar daca locatia fizica va permite, puteti solicita chiar si inlocuirea unor piese auto in service-ul de aici.

Preturi accesibile, stoc asigurat si garantia functionalitatii

Pentru un plus de siguranta, cei interesati trebuie sa stie ca la Wolcar vor gasi un pachet complet de servicii. Astfel, orice piesa, inainte de a fi expediata, este mai intai de toate testata pe bancul de lucru si beneficiaza de o garantie valabila 3 luni.

De asemenea, veti regasi aici preturi competitive si un stoc variat de piese auto. Verificati disponibilitatea pieselor dorite in pagina oficiala, vw-dezmembrari.ro.

Contact:

 

076.8912.489

[email protected]