Piese coasa rotativa originale si de calitate, numai de la VIZOMA

piese coasa rotativa

Coseste culturile la inaltimea dorita cu ajutorul unei coase rotative si profita de tot ceea ce are mai bun de oferit tehnologia. Insa, pentru a putea profita de echipamente pe termen lung dar si de avantajele pe care vi le ofera, trebuie intretinute corespunzator dar si mentinute in permanenta. Desigur, se intampla situatii in care oricat de bine intretinute ar fi, este necesar sa achizitionati si piese coasa rotativa. Insa, trebuie sa va asigurati ca piesele achizitionate sunt compatibile cu echipamentul pe care il detineti si originale.

Cateva aspecte despre modul de alegere si intretinere piese coasa rotativa

Pentru a putea intretine in mod corespunzator aceste piese coasa rotativa care compun echipamentele agricole trebuie sa efectuati o intretinere zilnica dar si una anuala. Cea zilnica se refera la ungerea elementelor rotative pentru fiecare operatiune de taiere pe care o realizati dar sa si curatati la final coasa rotativa. Intretinerea anuala a coasei rotative este putin mai complexa insa foarte necesara a fi realizata. La sfarsitul fiecarui sezon de recolatare efectuati o curatare generala si verificati daca aceste piese coasa rotativa sunt uzate iar in acest caz sa le inlocuiti cu altele noi. Pregatiti pentru depozitarea peste iarna coasa rotativa prin a unge piesele astfel incat sa fie protejate si nu uitati sa fie echipamentul acoperit pentru a putea sa il folositi data viitoare in cele mai optime conditii.

Aceste piese coasa rotativa pe care le gasiti in magazinul nostru online sunt de calitate inalta si veti putea sa le inlocuiti astfel incat sa functioneze ca nou. Acordand minimul de ingrijire pe care il presupune nu va trebui sa inlocuiti foarte des aceste piese coasa rotativa. Nu este recomandata nici inlocuirea foarte frecventa intrucat echipamentul agricol poate sa se deterioreze mai repede.

In momentul in care instalati noi piese coasa rotativa trebuie sa urmati specificatiile de instalare ale producatorului si, daca nu aveti experienta in acest sens atunci va recomandam sa apelati la service-ul nostru unde specialistii pot sa va efectueze aceste lucrari dar sa si le inlocuiasca intr-un timp cat mai scurt. Astfel veti putea utiliza echipamentele agricole in cele mai bune conditii.

Aceste piese coasa rotativa comercializate de Vizoma se adreseaza tuturor profesionistilor din domeniul agricol, astfel incat sa puteti sa va duceti la indeplinire cu succes munca. Piesele sunt de cea mai inalta calitate si reusesc sa raspunda cu succes cerintelor dumneavoastra. In plus, au un pret deosebit de accesibil si va putem oferi o gama variata de piese coasa rotativa pentru majoritatea modelelor de pe piata.

VIZOMA – un magazin online ce ofera piese coasa rotativa de inalta calitate pentru utilaje agricole

Mai multe detalii despre aceste piese coasa rotativa puteti sa gasiti pe site-ul nostru www.vizoma.ro unde puteti primi si consultanta tehnica specializata de la profesionistii din domeniu astfel incat sa puteti face cele mai bune alegeri in acest sens. Va asteptam cu interes comenzile iar noi le vom prioritiza astfel incat sa ajunga la dumneavoastra in timp util. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati sau sa le achizitionati direct de pe site-ul nostru iar astfel veti putea sa beneficiati in cel mai scurt timp de produsele noastre.


CONTACT

ADRESA: Vizoma SRL Cluj-Napoca
Romania,Str. Aiudului, nr 7

TELEFON: 0758 479 712 | 0723 447 590 | 0748 794 436

E-MAIL: nagy.szilard97@yahoo.com | vinczezoltan77@yahoo.com

Date de contact:
Nume: Vincze Zoltan
Email: vinczezoltan77@yahoo.com
Telefon: 0758 479 712