fbpx

Piese auto despre care orice sofer ar trebui sa cunoasca detalii

Exista anumite piese auto care se regasesc cel mai des in comenzile clientilor plasate la un magazin de piese auto din Bucuresti. Principalele motive pentru care respectivele piese sunt cumparate frecvent de soferi sunt:

  • piesele auto sunt consumabile;

  • piesele auto au o durata de viata redusa;

  • piesele auto se uzeaza.

Despre aceste piese, este important ca soferii sa cunoasca detalii. In acest fel, nu vor fi nevoiti sa apeleze la serviciile unui mecanic de fiecare data pentru identificarea piesei de schimb potrivite, ci pot plasa o comanda online singuri.

Top 5 comenzi intalnite intr-un magazin de piese auto din Bucuresti

Soferii ar trebui sa stie ca nu exista nicio masina, oricat de renumita ar fi aceasta pentru puterea sa, care sa nu necesite la un moment dat inlocuirea unei piese cu alta noua. Fie ca este vorba despre o masina noua, ori despre una cumparata second-hand, soferul va fi nevoit sa investeasca, atunci cand este necesar, pentru a conduce un autovehicul de calitate si sigur.

Asadar, principalele piese auto care se regasesc constant in comenzile soferilor, sunt urmatoarele:

1. Ambreiajul

Ambreiajul este una dintre piesele auto care isi pierde din functionalitate in timp. Acest lucru se intampla, in principiu, din cauza soferului, care tine aceasta pedala apasata atunci cand situatia nu o cere, ori daca o apasa/ elibereaza brusc.

2. Injectoarele

Comenzile de injectoare plasate la magzinul Az-Piese-Auto.ro, magazin de piese auto din sector 1, Bucuresti, apar frecvent. Necesitatea de a fi inlocuite injectoarele apare si din cauza faptului ca acestea se infunda din cauza calitatii slabe a carburantului si implicit, a depunerilor.

3. Filtrul de particule

Filtrul de particule se infunda din cauza aglomeratiei cu care se confrunta soferii in trafic. Schimbarea filtrului de aer poate fi amanata daca soferul circula cu masina pe autostrada, cu viteza maxima admisa. Mai exact, viteza mare a motorului duce la curatarea depunerilor de pe filtru.

4. Filtrul de ulei

Filtrul de ulei face parte din categoria pieselor auto consumabile. Acesta trebuie schimbat odata cu inlocuirea uleiului de motor, ori dupa maxim 30.000 Km parcursi cu autoturismul.

Magazin de piese auto din Bucuresti | magazin de piese auto din sector 1 | Az-Piese-Auto.ro

magazin de piese auto din Bucuresti

5. Amortizoarele

Acestea sunt deosebit de importante pentru masina, avand in vedere rolul lor de amortizare la confruntarea cu diverse obstacole in trafic: gropi, guri de canal, denivelari de teren, linii de tramvai, borduri etc.

Daca esti in situatia in care trebuie sa schimbi una sau mai multe piese auto din cele mentionate anterior, poti cere o oferta de pret de la magazinul de piese auto Az-Piese-Auto.ro

Az Piese Auto ofera o gama completa de piese auto originale si aftermarket pentru toate marcile de masini.

Aici vei gasi, cu siguranta, cea mai competitiva oferta de piese auto din piata!