fbpx

Pierderea dintilor afecteaza sau nu calitatea vietii?

Pentru cei mici, pierderea dintilor nu este un eveniment neplacut, asa cum este considerat de adulti, pentru ca vine ziua maseluta si desigur cresc in locul dintilor cazuti, altii si mai frumosi si mai sanatosi. In schimb, pentru adulti, pierderea dintilor este definitiva, iar singura solutie este restaurarea acestora prin diferite proceduri stomatologice, precum inlocuirea acestora cu un implant dentar Bucuresti, o proteza dentara fixa sau mobila. Cele mai multe dintre proceduri de la Neoclinique sunt inovatoare, deoarece folosesc cele mai noi tehnologii in domeniu si reusesc in cele mai multe cazuri sa redea zambetul mult dorit.

Implantul dentar este una dintre cele mai potrivite variante de restaurare a dintilor lipsa, acesta reusind sa se adapteze perfect si sa inlocuiasca dintii naturali, iar efectul estetic sa fie extraordinar. Implantul dentar propriu-zis este o piesa din titan, asemanatoare unui surub care se insereaza direct in os, la care se ataseaza un bont protetic si apoi coroana finala, ce reda functionalitatea aparatului dento-maxilar. Reabilitarea dentara cu ajutorul implantului dentar nu este doar o solutie ultra moderna, ci si extrem de avantajoasa, pentru ca imita perfect dintii naturali, reprezinta o solutie fixa de restaurare a dintilor si de durata, este o interventie minim invaziva si cel mai important este ca ofera posibilitatea unor tratamente fixe in cazuri extreme, de pierdere totala a dintilor.

Tehnologiile de ultima generatie si metodele moderne de tratament din cadrul Neoclinique permit medicilor sa obtina rezultate spectaculoase. Daca va doriti schimbarea formei dintilor sau alinierea acestora puteti alege si una din metodele noastre de tratament estetic. Albirea dintilor, aparatul dentar , fatetele dentare ajuta la corectarea defectelor, la imbunatatirea masticatiei, vorbirii si creste de asemenea stima de sine.

Un zambet frumos, aliniat, alb si stralucitor este cartea noastra de vizita si motivul perfect de a zambi in orice moment al vietii, fara sa ne simtim stanjeniti de aspectul dintilor.