fbpx

Picturi pe numere – o idee de relaxare pentru familia ta

picturi pe numere

Cu siguranta pentru fiecare dintre noi zilele lucratoare din timpul saptamanii sunt cele ce ne incarca cu experiente mai putin pozitive, cu stres si multe sarcini ce trebuiesc duse la bun sfarsit. Pentru ca, din pacate, multi dintre noi abia asteptam sfarsitul de saptamana pentru relaxare, acesta trece mult prea rapid si parca niciodata timpul nu ne ajunge pentru odihna. Dorim deseori sa avem parte si de activitati cu familia, dar sa ne si relaxam, iar de cele mai multe ori cele doua dorinte nu fac front comun, iar activitatile se incheie cu oboseala, ceea ce ne face sa intram intr-o noua saptaman poate si mai putin odihniti.

Ei bine, pentru cei care doresc sa transforme macar o parte din activitatile de familie in unele relaxante, ideea de picturi pe numere vine in ajutorul acestora cu optiunea de a picta, iar conceptul pune la dispozitie un set de planse ajutatoare ce ofera oportunitatea, pana si celor mai putini talentati, de a picta si a se realaxa. Prin pictura, fara dar si poate, ne putem relaxa cu adevarat si putem trai prin prisma imaginii pe care dorim sa o realizam, fie aceasta reprezentata de un peisaj, un oras pe timpul noptii sau orice altceva. Pictand reusim sa ne deconectam de tot ceea ce inseamna stres si incarcare negativa, aceasta arta facand din noi niste persoane mai calme, mai linistite, care pot privi mai atent detaliile si pot observa amanuntele cu o usurinta mult mai mare. 

Pe de alta parte, cei ce au copii stiu cel ma bine, acestia sunt foarte greu de multumit, nu orice activitate le starneste interesul, dar in ceea ce tine de culori si pictura,  fara a sta prea mult pe ganduri, cei mici, sau poate chiar mai mari, sunt foarte interesati de activitati de acest gen, fapt ce nu poate fi decat extrem de multumitor pentru parinti.

Cum pot simple picturi pe numere sa devina ajutor de nadejde?

Cu toate ca suna putin ciudat, totusi este foarte adevarat, picturile pe numere te pot ajuta sa ii tii pe cei mici focusati si atrasi de o activitate, in timp ce tu te poti relaxa citind o carte, band un ceai sau stand la taclele cu o prietena. Fapt dovedit stiintific, atractia copiilor fata de culori se pare ca este una foarte mare, iar activitatile ce implica pictura si desenul ii fac pe acestia sa fie atrasi si implicati. 

Pentru cei mici, activitatile clasice devin foarte usor plictisitoare, iar pentru a-i mentine atrasi de ceva anume trebuie ca ceea ce le oferi ca oportunitate sa fie ceva nou. Avand in vedere ca acest concept, al unei picturi pe numere, este atat nou, cat si foarte usor de utilizat, copiii tai pot deveni foarte usor prinsi in cursa de a realiza cea mai frumoasa pictura. Plansele deja conturate si numerotate sunt cele ce vor usura aceasta activitate si ii vor face sa se simta foarte atrasi de aceasta latura artistica.