Piata imobiliara mereu intr o continua transformare

In fiecare an, pe piata imobiliara s-au lansat o serie de noi proiecte imobiliare foarte ambitioase, iar ofertele au ca principal scop sa multumeasca toate buzunarele.

Exigentele tot mai mari ale clientilor au contribuit la utilizarea de materiale de ultima generatie si a unor tehnologii revolutionare, care au avut ca principal obiectiv, optimizarea costurilor de productie si  reducerea preturilor la noile constructii.

In acest fel, pe piata au aparut o gama diversificata de apartamente ieftine, care, treptat, devin “tinta” tinerilor cumparatori, cat si a celorlate persoane cu venituri medii sau apropiate de medie.

Astfel, evolutia domeniului imobiliar, in special in Bucuresti continua sa fie mai mult decat promitatoare, acesta prezentand, potrivit specialistilor, reale oportunitati de investitii, cat si de achizitie de imobile in scop locativ.

Activitatea dimanica a sectorului imobiliar a fost profitabila,  atat pentru agentii si dezvoltatorii imobiliari, cat si pentru cumparatori.

Piata achizitiilor rezidentiale ramane inca puternic influentata de dezvoltarea spectaculoasa a creditului ipotecar si de flexibilizarea conditiilor acordarii acestuia.

Asadar, incepand cu anul 2011, odata cu stabilizarea pietei imobilare, bulvesata, anterior, de puternica criza economica de acum 7-8 ani, segmentul rezidential s-a remarcat drept unul dintre cele mai active ale domeniului.

 

Cum este posibila achizitionarea de apartamente ieftine in zona de nord a Capitalei?

Ambitia firmelor de constructii imobiliare a facut posibila  moderarea preturilor la noile locuinte, care au fost nevoite sa se plieze pe resursele financiare ale clientilor.

Aceste apartamente zona de nord a Capitalei sunt dovada “vie” a unei imbinari perfecte a stilului modern, a confortului si a elegantei la standarde occidentale.

Cu toate ca este considerata una dintre zonele cele mai luxoase si scumpe ale Bucurestiului, partea de nord i-a impresionat pe bucuresteni prin facilitatile oferite, accesul usor la centre comerciale precum Ikea, Carrefour sau Selgross, dar si prin aerul curat.

Avand suprafata cu cea mai mare intindere, Padurea Baneasa este considerata de majoritatea specialistilor drept o “oaza” de sanatate, aer curat si foarte multa liniste.

Nu departe de renumita padure se afla orasul Otopeni, strabatut de DN1, cunoscut soferilor drept cea mai importanta sosea nationala a tarii.

Situat la doar cativa kilometri de Aeroportul International “Henry Coanda” si de autostrada A3, complexul residential Phoenix Residence lanseaza apartamente ieftine, complet finisate , care pornesc de la 26000 euro, in cazul unui imobil cu  2 camere.

Construite pe o structura de beton armat, cu termosistem exterior de 10 cm, imobilele sunt ideale pentru familiile cu copii, cat si pentru tinerii aflati la inceput de drum.

In ceea ce priveste finisajele interioare, locuintele din respectivul ansamblu residential sunt realizate din usi metalice Bella Casa, tamplarire Rehau, geam termopan si instalatie sanitara din polipropilena.

Spatioase si compatimentate dupa gusturile si nevoile clientilor, apartamentele ieftine din ansamblul Phoenix Residence ofera tot ce este nevoie pentru o viata confortabila.

Achizitia apartamentelor ieftine din Otopeni se poate face intr-un mod flexibil si convenabil, prin credit bancar sau direct la dezvoltator.