fbpx

PhotoBooth Romania pachete promotionale pentru orice tip de eveniment

Conceptul “Photo Booth” aduce energie, optimism, distractie si voie buna in cadrul petrecerii voastre, singurul lucru pe care trebuie sa il faceti fiind acela de selecta oferta care se pliaza cel mai bine bugetului prestabilit. De restul detaliilor se ocupa echipa de profesionisti “Photo Booth Romania”, membrii acesteia fiind prezenti la eveniment cu cel putin o ora inainte de startul petrecerii. Timp suficient pentru ca intreaga recuzita sa fie aranjata corespunzator in decorul receptiei, dar si pentru ca operatorul nostru sa isi pregateasca toate cele trebuincioase. Asadar, sa parcurgem impreuna principalele pachete pe care vi le punem la dispozitie, ele fiind descrise pe indelete si pe pagina noastra de facebook.

Photo Booth pentru o nunta ca in povesti

Tehnicile de entertainment specifice nuntilor contemporane sunt cu mult superioare celor pe care le abordau parintii ori bunicii nostri. Pornind de la conceptul de “interactiune”, o nunta moderna trebuie sa ofere invitatilor posibilitatea de a socializa. Originile acestei idei aduc la suprafata peisajul englezesc, insa granitele UK-ului au fost imediat depasite, conceptul “Photo Booth” proliferandu-se rapid in mediul european. Asadar, aveti ocazia de a va bucura de o nunta “interactiva”, pachetul dedicat mirilor fiind unul care contine numeroase facilitati.

Dupa cum urmeaza, cuplurile de indragostiti se vor bucura de covor rosu la intrarea in cabina foto, dar si de un cordon din catifea care delimiteaza spatiul in care se realizeaza fotografiile de restul incaperii. De asemenea, invitatii vor avea la indemana o recuzita bogata, abundenta in decoratiuni, ornamente si costumatii distractive, asta pentru a nu le lipsi zambetul de pe chip. Nu il ultimul rand, un fotograf nunta va fi la dispozitia voastra, ajutandu-va cu elementele de recuzita si cu efectele speciale pe care doriti sa le imprimati cadrului imortalizat.

Photo Booth pentru petrecerile in stil “corporate”

Fie ca au un scop recreativ, fie ca sunt organizate pentru a va spori vizibilitatea in cadrul unei campanii ample de marketing, petrecerile corporate au nevoie de un Photo Booth customizat, cabina foto avand un rol esential in captarea atentiei invitatilor. Potentiali parteneri de afaceri,  viitori clienti ori angajati –  toate aceste grupuri tinta vor fi atrase in mrejele distractive ale cabinei foto. Mai mult decat atat, fiecare poza printata va infatisa amprenta logo-ului companiei voastre, lucru util pentru o strategie de marketing de lunga durata. Pachetul este unul complet, singurul serviciu care se tarifeaza separat fiind reprezentat de personalizarea cabinei, in functie de cerintele cromatice ale fiecarui client in parte.

Photo Booth pentru receptiile private

Poate doriti sa adaugati un element surpriza aniversarii voastre, ori poate aveti in minte o idee originala pentru onomastica micutului vostru. Ei bine, inchirierea unei cabine foto reprezinta acel element “cheie” care poate schimba intregul ambient, imprimand petrecerii o atmosfera joviala, plina de distractie si energie. Covorul rosu la intrarea in cabina va fi un magnet pentru invitatii vostri, in timp ce operatorul va fi intotdeauna gata sa raspunda solicitarilor diverse venite din partea celor prezenti. In plus, noi va putem ajuta sa va personalizati si mai mult fotografiile, adaugand in continutul acestora numele fiecarui invitat in parte. Mai mult ca sigur veti castiga simpatia celor din jur prin aceasta initiativa!

Preturile stabilite sunt unele standard, in functie de facilitatile incluse: 1990 RON/ pachetul mic, 2390 RON /pachetul mediu si 2690RON/ pachetul XXl, asta in cazul in care la petrecerea voastra vor fi prezenti peste 200 de invitati.