fbpx

Petreceri de vis in corturi evenimente

corturi evenimente

Tinem sa petrecem cele mai importante evenimente din viata noastra alaturi de cei dragi, intr-un cadru festiv. Petrecerile de nunta, aniversare, de cumatrie sau alte momente unice au inceput sa prinda din ce in ce mai mult contur in corturi evenimente. Tinand cont de faptul ca marea majoritate a oamenilor aleg sa isi organizeze petrecerile festive pe perioada sezonului estival, corturile au devenit o solutie exceptionala.

O petrecere reusita este in dependenta cu cativa indici importanti ai organizatorilor. In primul rand locul unde viseaza ca vor sarbatori momentul important ce tocmai il traiesc. Spre exemplu, unele persoane viseaza ca petrecerea de nunta sa se faca intr-un cadru feeric  din natura. Malul unui lac ofera o priveliste deosebita si este unul dintre locurile preferate pentru clipele speciale.

Daca impartasiti aceeasi viziune, cu siguranta va veti gandi unde puteti gasi un restaurant amplasat astfel in localitatea dumneavoastra. Desi exista orase unde salile sunt pozitionate astfel, in marea majoritate a cazurilor veti ajunge la concluzie ca nu va puteti indeplini visul.

Inchirierea corturilor pentru o seara de petrecere este o metoda perfecta prin care puteti imbina utilul cu placutul. Corturile sunt special destinate pentru a gazdui evenimente mici sau de mare anvergura, astfel ca fara niciun dubiu se vor potrivi de minune cu cadrul natural ales.

Ce trebuie sa am in vedere daca aleg corturi evenimente?

La fel cum este si cazul organizarii unei petreceri intr-o sala de evenimente, multiple detalii vor trebui puse la punct si in aceasta situatie. Puteti alege o firma care sa va puna la dispozitie cortul si in acelasi timp consultanta de specialitate sau puteti opta pentru doua firme diferite. Cert este ca aveti nevoie de un minim de indrumare chiar si de la o cunostinta pentru a nu omite niciun detaliu.

Decoratiunile. Din evenimentul dumneavoastra nu trebuie sa lipseasca obiectele decorative care sa infrumuseteze cortul. La fel ca o sala goala, cortul fara decoratiuni va parea obscur si nu va insufla oaspetilor ideea de petrecere festiva. Pentru a aduce un plus de valoare, pentru a da culoare si pentru a insufleti locul, sunt necesare obiecte decorative.

Florile, baloanele, lampadarele sau candelabrele sunt doar cateva dintre obiectele preferate de decor pentru corturi evenimente. De asemenea, daca va doriti un plus de eleganta pentru evenimentul dumneavoastra, puteti opta pentru un covor rosu pe care sa se faca intrarea catre cort.

Protectie impotriva fenomenelor naturii. Atunci cand faceti aceasta alegere, trebuie sa luati in calcul faptul ca vremea va poate fi impotriva. Cortul pe care il alegeti trebuie sa fie calitativ si sa va asigure protectie in cazul in care va ploua. Vantul, de asemenea, nu trebuie sa reprezinte un motiv de ingrijorare pentru ca ceea ce alegeti trebuie sa aiba si o mare rezistenta.

Tot in acest sens sunt de luat in calcul si animalele sau insectele care pot aparea in locul unde ati amplasat cortul. Intreaga suprafata a cortului trebuie sa fie sigilata, iar zona de intrare a invitatilor trebuie sa ofere posibilitatea de a fi inchisa.