fbpx

Petreceri de divort: modul de a incepe o noua viata

Cum functioneaza?
Ai scapat de scorpia de lânga tine sau de magarul care ti-a facut viata un calvar? Sau pur si simplu v-ati dat seama ca relatia nu mai functioneaza si a-ti decis sa divortati? Este perfect! Nu este timp de regrete, pareri de rau sau resentimente. Este timpul sa va distrati si sa gustati din tot ceea ce pâna acum a fost interzis. Ce trebui sa faci ca sa pasesti cu dreptul in noua viata libera? Cauta-ne pe Facebook/petreceridedivort, spune-ne când vrei sa dai petrecerea si noi iti oferim locul si cea mai ispititoare artmosfera pentru tine si prietenii tai cu care vrei sa incepi noua viata de burlacie. ”Cutumele societatii judeca si nu vad cu ochi buni divortul, motiv pentru care este intotdeauna asociat cu ceva negativ. Ne propunem sa iesim din aceste obiceiuri si sa promovam ideea ca un divort poate fi un motiv de bucurie si de sarbatorire a noului stil de viata care urmeaza” spune George Albu PR la clubul-restaurnat La Rocca-Bucuresti.
Vrei mai mult?
Credem ca orice poate fi sarbatorit motiv pentru care te asteptam sa iti organianizam cele mai tari petreceri private, petreceri tematice, onomastici, zile da nastere sau petreceriiin limuzina. Aduna-ti prietenii apropiati iar noi iti punem la dispozitie cadrul cel mai potrivit unde nimeni nu te va deranja iar atmosfera va fi intretinuta de cele mai tari hostesse si animatoare care vor fi la petrecere numai pentru tine. Iar pentru femei, etrecerile ”Girls Night Out” vor fi cel mai bun prilej de a-ti aduna cele mai bune prietene si de a te distra asa cum vrei.
Te asteptam pe pagina noastra de Facebook/petreceridedivort , sa ne imprietenim, sa impartasim pareri, opinii, sa gasim motivul tau de a petrece si sa iti punem in realitate visele.