fbpx

Petrecerea ta perfecta are nevoie de pocnitori, petarde sau artificii – iata de unde sa le cumperi

artificii-romania

Noul shop online Magazinartificii.ro te invita la cumparaturi

Nicio petrecere nu este completa fara focurile de artificii, pocnitorile sau petardele care transforma orice eveniment intr-un adevarat spectacol! Pentru efecte de neuitat, alege produsele magazinului de artificii “Fireworks Party Arsenal” – disponibile online la www.magazinartificii.ro. Ai sute de produse din urmatoarele categorii: artificii de brad, artificii de tort, petarde, fumigene, emitatoare de sunet, bilute pocnitoare, artificii vulcan ori artificii de brad. De asemenea, poti contracta servicii profesionale de show-uri de artificii, pentru evenimente private sau publice.

De sute de ani, artificiile si pocnitorile uluiesc audientele din intreaga lume – copii, tineri si adulti deopotriva se bucura de momentele rare in care aceste mici articole lumineaza cerul sau intrerup mersul linistit al vietii. De ce suntem atat de atrasi de aceste mici explozii controlate? Raspunsul a fost gasit de cercetatori:

Artificiile ne sperie – de aceea le iubim

Creierul nostru se bucură de sentimentul de frică, dar numai în doze mici, controlate. La fel cum si fulgerele ne avertizeaza de apropiere furturii, zgomotul artificiilor ne stimuleaza o parte a creierului care detecteaza frica si ne ajuta sa anticipam un “pericol”. Cand prima pocnitura se aude sau prima explozie de lumina inunda cerul, sistemul nostru nervos elibereaza dopamina – o substanta chimica ce regleaza placerea din organismul uman. In plus, 

Umbrelele de lumini de pe cerul noptii, exploziile de culori vii, completeaza sau marcheaza perfect inceputul ori finalul oricarei celebrari. Acest joc neasteptat de culori este, de asemenea, motivul pentru care artificiile sunt atât de captivante; chiar dacă am fi vrut, suntem obligati să nu ne uităm departe de lumină. Focul de arficicii apare rapid și noii pigmenți strălucitori ne obligă să ramanem blocati în timp ce creierul investighează afluxul brusc de sunet și culoare.

La Magazinartificii.ro gasesti o multime de produse si servicii din care sa alegi:

  1. Artificii de brad – seturi cu unul sau mai multe pachete de artificii, de dimensiuni variate
  2. Baterii de artificii – pot sa fie obtinute doar prin servicii oferite de compania noastra (show-uri organizate)
  3. Bilute pocnitoare – pachete speciale ce contin pana la 200 de bucati, de diferite dimensiuni,
  4. Emitatoare de sunet – utilizate pentru tinerea la distanta a animalelor agresive, in variate pachete, cu modele luminoase sau de tip racheta
  5. Fumigene – prezente in zeci de culori, cu mai multe intensitati 
  6. Petarde – renumitele petarde disponibile in pietele romanesti, in seturi si pachete 
  7. Artificii de tort  – recomandate pentru evenimente de orice tip, simplu de montat pe torturi ori prajituri
  8. Vulcani – artificii de forma vulcanilor, de forma cilindrica sau conica, in seturi de mai multe marimi

Despre Fireworks Party Arsenal

Cu o experienta de aproape 20 de ani in zona de servicii pirotehnice si vanzarea de artificii, Magazinartificii.ro va ofera garantia unui eveniment reusit! Aveti promisiunea calitatii pentru toate artificiile comercializate si utilizate, va bucurati de masuri legale de siguranta si securitate si asistenta profesionala.