Petrecere impunatoare, luxoasa si impresionanta

Vrei sa ai o nunta ireprosabila nu-i asa? Toti ne dorim asta, dar mai conteaza si cat de intim si discret sau cat de impresionant iti doresti sa fie evenimentul. In functie de starea de tematica nuntii, de culoarea predominanta, de locatia aleasa, dar si de bugetul disponibil poti opta pentru o nunta cu multe flori si gheata. Pentru ca decorul de flori a devenit unul clasic, iti recomandam combinatiile de flori cu gheata, care pot deveni spectaculoase si grandioase odata ce florile sunt incastrate in gheata si asezate pe fiecare masa ca obiect de decor. Ice Art poate livra sculpturi din gheata si poate crea show-uri live de gheata pentru evenimente.

Intentionezi sa comanzi sculpturi din gheata pentru nunta ta? Sculpturile din gheata nu sunt foarte des intalnite la nunti, iar asta face ca petrecerea ta sa fie cu adevarat speciala si originala, iar daca alegi acest decor pentru nunta vei ramane cu amintiri memorabile, atat tu cat si invitatii tai. Sculpturile din gheata dau un efect special si au un succes garantat, castiga rapid atentia tuturor si este o forma de arta pentru gusturi rafinate.

Poti opta pentru o sculptura de dimensiuni mai mari, mire si mireasa, pe care o poti pozitiona intr-un loc vizibil si poti pune in valoare cu ajutorul luminilor.