Petrecere de sfarsit de vacanta

Inainte de a va trimite copiii in lumea cartilor, ar fi bine sa le organizati o petrecere tematica de care sa-si aminteasca cel putin pana la urmatoarea vacanta. Copiii inteleg conceptul de scoala dar iubesc mult mai mult jocul si povestile. Puneti pe hartie cateva idei de pretrecere si apoi lasati totul la alegerea celor mici. Baietii vor vrea cu siguranta sa fie supereroi la petrecerea lor. Daca nu aveti prea mult timp la dispozitie, puteti apela la serviciile unei firme de organizare petreceri copii Bucuresti ca Zuzi Party.

Pentru ca petrecerea sa fie cu adevarat o reusita, veti avea nevoie de costume diverse. Pentru baieti aveti nevoie de costume de Batman, Superman, Spiderman sau orice alta preferinta are copilul dumneavoastra sau invitatii la petrecere. Fetele se multumesc de obicei cu rochii de tip printesa, tiare si sclipici. Daca vreti sa recreati atmosfera unui film precum Stapanul Inelelor aveti nevoie de ceva mai multa imaginatie. O firma de organizare petreceri copii Bucuresti va poate ajuta mult. De obicei, astfel de firme au la dispozitie o gama variata de costume, jucarii si personal care sa puna petrecerea pe roate.

In ceea ce priveste mancarea, ar fi bine sa nu va ingrijorati prea tare si sa nu pregatiti multe feluri de mancare complicate si care sa necesite stat la masa, mancat cu furculita si cutitul. Atmosfera de petrecere nu le va da pace celor mici astfel incat mancarea va trece automat pe planul doi. Trebuie sa aveti in schimb apa din plin pentru ca alergatul, saritul, cantatul si dansatul necesita hidratare.

Incercati sa introduceri si ceva mancare sanatoasa printre dulciuri, chipsuri si tort pentru ca totul sa nu se termine in greturi, varsaturi si alte probleme. Puteti comanda niste sandwich-uri consistente de la o firma de catering sau le puteti face dumneavoastra personal daca aveti timp.

Petrecerea de sfarsit de vacanta va aduce cu siguranta un zambet larg pe chipul copilului dumneavoastra! S-ar putea sa primiti si ceva imbratisati si de ce nu un „te iubesc mami!”spus din toata inima si care va va topi sufletul.