fbpx

Petrecere cu laser un nou mod de a sarbatori ziua de nastere LaserMegazone ro

Petrecerile pentru zilele de nastere nu mai sunt evenimentele modeste, in familie, cu care suntem obisnuiti de acum 10 sau 20 de ani. Acum, aceste evenimente au loc in sali imense, cluburi si pot avea peste 100 de invitati. Oricum, chiar daca planuiesti ceva mai mic de atat, exista multe moduri prin care o astfel de petrecere poate sa fie memorabila, iar copilul tau sa fie cel mai apreciat (si admirat) pentru petrecerea de ziua lui.
Daca vrei sa organizezi o petrecere pentru copii in Bucuresti, una dintre solutiile cele mai interesante e o petrecere laser. Cu siguranta e o alternativa mult mai interesanta decat mersul la cofetarie sau chiar inchirierea unui bazin, pentru ca e o activitate foarte dinamica, foarte in ton cu preferintele adolescentilor si copiilor si e si foarte sigura, pe cand mersul la inot ori la padure se pot lasa cu urmari uneori neplacute.
De fapt, desi e o activitate foarte moderna, care face uz de unele dintre cele mai noi tehnologii de pe piata, aceste jocuri cu laser au la baza aceleasi principii pe care le-au jucat poate parintii celor care se vor bucura de ele. Laser tag, un joc in care copiii trebuie sa se marcheze reciproc cu niste pistoale complet inofensive e doar o varianta high tech a jocului de-a ascunsa, in care rolul celui atins trecea de la unul la altul. De fapt, in limba engleza, ascunsa e numita tag, iar adaugarea laser se refera la adaugarea acestui element tehnic. In plus, acest joc presupune activitate fizica, ceva de care putini copii mai au parte in ziua de azi, in epoca jocurilor pe calculator si a telefoanelor mobile.
Aceste jocuri pot avea loc in incinte special amenajate sau in aer liber, dar avantajul celor dintai e ca de obicei sunt si aranjate astfel incat sa asigure o experienta unica. Salile de tip laser tag arena, precum Laser Mega Zone, au o ambienta futurista, cu o zona de lupta sigura si delimitata de restul stabilimentului si care poate acomoda 10-14 concurenti, de obicei. Exista obstacole, ascunzatori, platform si tot felul de elemente care sa faca jocul variat si antrenant. Unele companii ofera chiar si corturi gonflabile pentru laser tag, care pot fi transportate si instalate in curtea clientului, dar acestea sunt inca destul de rare in Romania (daca nu chiar inexistente) si probabil ar fi si foarte scumpe.
Aceste aniversari laser pot fi desfasurate si altfel, desigur- nu e nevoie de un joc organizat, cu reguli, echipe si presiune pusa pe copii- ei pot fi lasati sa se bucure de pistoalele cu laser, sa se fugareasca prin sala sau doar sa se bucure de un spectacol de lumini impresionant, asa cum sunt cele care pot fi vazute in salile de tip laser maxx. Oricum, daca nu ai timp sau rabdare sa vii cu idei pentru aceste jocuri , te poti baza pe staff-ul calificat al salii pe care o rezervi.
Angajatii acestor locuri de agrement pot veni cu idei destul de bune (si originale) legate de modul in care pot fi organizate aniversari pentru copii si s-ar putea sa iti puna la dispozitie tot echipamentul si recuzita de care vei avea nevoie. Eventual, te poti alia cu un party planner care sa te ajute in organizarea evenimentului.
LaserMegazone.ro ofera un nou tip de distractie.
Urmareste cele mai noi informatii, evenimente pe pagina de Laser MegaZone.