fbpx

Pet Fashion We make your pet shine like a star

Sunt unii oameni care iubesc animalele mai mult decat pe ei insisi. Cred ca multi stim ca uneori un animal poate fi cel mai bun prieten al nostru. Si pentru ca il iubim asa de mult, fie ca este un catelus simpatic fie o pisicuta jucausa, merita ce e mai bun. Acest lucru poate insemna cateodata sa il transformam chiar intr-o “vedeta”.

Pet Fashion este un magazin pentru animale de companie in care vei gasi orice accesoriu de care animalutul tau are nevoie. Zgarzi, coliere, genti pentru transport si o multime de alte accesorii pentru ca pisica sau catelusul tau sa devina asa cum iti doresti.
Pet Fashion abia s-a lansat in mediul online si isi propune sa se extinda la nivel national. De asemenea, Pet Fashion este si furnizor pentru unele magazine de animale din Bucuresti. Acest lucru garanteaza produsele si serviciile pe care le ofera acest nou magazin online, Pet Fashion.

Chiar daca sunteti un magazin online de animale si doriti un parteneriat cu PetFashion sau sunteti un simplu client cu un animal de companie care are nevoie de Pet Fashion, nu ezitati sa intrati pe site si sa ne contactati.

Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele si serviciile oferite de aceast nou magazin online vizitati site-ul Pet Fashion.

In cazul in care doriti sa comercializati comercializati produsele Pet Fashion puteti sa ne contactati la:
Pentru Bucuresti- Ilfov – [email protected]
0740 306 606

Pentru Timisoara- Arad – [email protected]
0733 958 702 – persoana de contact Ana Maria Irimescu