Personalizarea inelului de logodna – o optiune tot mai preferata de catre public

www.diamag.ro

Varianta personalizarii inelului de logodna atrage tot mai mult publicul. Asta se datoreaza faptului ca posibilitatile sunt nelimitate. In conditiile in care diverse magazine ofera un numar limtat de modele, acestea pot fi personalizate dupa placul clientului, deci cu siguranta va fi o bijuterie preferata. Desigur, adevarata diferenta de stil o va face acel inel care are si diamant, fiind in fapt elementul care ii determina pretiozitatea materiala. Valoarea sentimentala va fi intotdeauna insa inegalabila, indiferent de preferintele fiecareia legat de estetica.

Diamag, magazin online specializat in bijuterii, iese in intampinarea celor care doresc sa isi surprinda persoana iubita cu o varietate de colectii constand in inele de logodna pretioase, oferind totodata si posibilitatea de personalizare. Pentru ca si cei care sunt indecisi in privinta solutiei optime legat de acest aspect sa gaseasca inelul ideal, iata care sunt aspectele pe care expertii www.Diamag.ro le mentioneaza mai departe cu privire la varianta personalizarii.

Personalizarea inelului de logodna – ofera un dar nepretuit persoanei iubite
Atunci cand femeia este surprinsa cu o bijuterie constand in altceva fata de ce este obisnuita, acesta nu poate fi decat un motiv de incantare pentru ea. Diamantele certificate sunt cu siguranta de inclus in lista de optiuni, ramanand sa se stabileasca si alte criterii precum calitatea diamantului de montat pe inel sau dimensiunea.

Reprezinta solutia preferata de tot mai multi pentru ca fiecare se poate ghida in alegere si dupa buget. Altfel spus, acestia reusesc si sa ofere iubitei modelul la care viseaza, dar si sa se limiteze la suma stabilita. Dicteaza costul inelului diamantul, pretul acestuia putand varia enorm. Cu cat valoarea sa este mai mare, cu atat pretul va creste, dar si aspecte precum incluziunile din inel sau claritatea conteaza din acest punct de vedere.

Dupa ce se stabileste tipul diamantului (rotund, oval, princess, pear, marquise, heart, cushion, emerald), respectiv dimensiunile acestuia, dar si detalii precum pietricelele laterale – unde este cazul, urmeaza alegerea monturii, a design-ului si adaptarea tuturor acestora dupa buget.

Diamag dispune de monturile necesare pentru ca diamantele sa se potriveasca pe acestea si sa ofere efectul dorit. De altfel, cei care au nevoie de ajutor beneficiaza de unul, acesta fiind oferit de consultantii magazinului sau de designerul specialist in realizarea unei combinatii inel – diamant ideale.

Pentru a fi vorba despre o achizitie potrivita, este necesar ca fiecare client sa inteleaga ce cumpara. Ceea ce acestia trebuie sa stie este ca fiecare diamant in sine este unic, de unde reiese ca la fel va fi si fiecare inel – mai ales daca se opteaza pentru varianta personalizarii, disponibila pe www.diamag.ro.

Dintre caracteristicile cele mai importante de urmarit in acest sens, expertii Diamag amintesc culoarea diamantului, caratele, taietura si claritatea – acestea fiind cunoscute ca cei 4 de C in alte tari.

Garantia calitatii este esentiala si necesara. Nici un magazin care nu ofera certificat care sa ateste autenticitatea  diamantului nu este de incredere. Spre exemplu, Diamag ofera certificat GIA pentru toate produsele sale, in care sunt mentionate atat caracteristicile specifice mai sus mentionate, cat si alte detalii de interes pentru cumparator.

Politica de preturi a magazinului in discutie este una transparenta, astfel ca cei interesati pot sa vada exact costurile si valoarea pe care diamantul o are. Iata deci ca oricine are posibilitatea de a surprinde persoana iubita cu o bijuterie unica, atat timp cat exista dorinta in acest sens. In functie de bugetul disponibil, doritorii pot consulta site-ul www.diamag.ro.