fbpx

Personalizare tricouri: alege varianta care te reprezinta

tricouri personalizate

Stilul vestimentar este compus din alegeri. Fiecare dintre elementele alese ne reprezinta o parte a personalitatii si transpun cele mai accentuate trasaturi de caracter. Din dorinta de a se simti pe deplini implinit cu ceea ce poarta, unele persoane aleg serviciile de personalizare tricouri. Astfel, pot opta pentru a imbina stilul cu creativitatea.

Libertatea de exprimare pe care o ofera un articol vestimentar sau un obiect personalizat este, poate, principalul motiv pentru care oamenii aleg astfel de servicii. Exista persoane care isi doresc sa isi afirme personalitatea mai mult decat altele; de regula, personalitatile extrovertite. Acest lucru nu este deloc rau, atat timp cat ii face pe ei sa se simta bine.

Totusi, pentru ca impactul vizual si modul in care sunt percepute aceste persoane de cei din jur sa nu fie la polul opus asteptarilor lor, este important sa existe si limite. Personalizarea hainelor trebuie sa aiba la baza si simtul civic: pe acestea se vor inscriptiona mesaje decente care sa ii reprezinte si nu incurajari discriminatorii sau de alta natura negativa.

De regula, oamenii aleg tricourile personalizate cu mesaje haioase, motivationale sau cu figurine care reprezinta ceva. Mesajele haioase sunt pentru articolele vestimentare pe care le vor oferi cadou, in cele mai multe cazuri. Este foarte important ca un cadou pe care sa il oferim sa starneasca ceva in persoana careia i se adreseaza. Daca va starni amuzamentul, cu siguranta este un dar pe care nu il va uita prea curand.

3 elemente pe care sa le urmariti atunci cand alegeti servicii de personalizare tricouri

Mai cu seama atunci cand este vorba despre un cadou, atentia la detalii trebuie sa fie la nivel maximum. Micile elemente ce tin de un produs, indiferent daca este vorba despre un articol vestimentar sau de un obiect personal, sunt foarte relevante pentru a-l cataloga drept „calitativ” sau „mai putin calitativ”.

Iata doar 3 aspecte pe care sa le aveti in vedere atunci cand alegeti servicii de personalizare tricouri:

  1. Materialele. Solicitati informatii, in cazul in care acestea nu sunt regasite pe site sau in descrierea produselor, despre materialele folosite. Un tricou personalizat este un articol vestimentar pe care urmeaza sa il purtati in public, iar mai mult decat altele, este purtat pentru ca va reprezinta. Materialele trebuie sa fie calitative, rezistente iar aspectul nu trebuie sa fie nici pe departe unul ieftin.
  2. Tehnicile de personalizare. De regula, firmele cu experienta folosesc cele mai inovative tehnici de print, gravare si imprimare – intr-un cuvant: personalizare. Optati pentru astfel de colaboratori daca va doriti ca tricoul, maletele sau camasile pe care le achizitionati sa reziste in timp. Din nefericire, prima ocazie cu care veti afla singur, in cazul in care omiteti acest detaliu inainte de achizitie, va fi prima spalare a articolului vestimentar.
  3. Pretul. Aveti in vedere ca pretul sa fie proportional cu ceea ce vi se ofera. Preturile prea mari nu inseamna intotdeauna produse calitative, precum nici cele mici nu simbolizeaza o calitate indoielnica.