fbpx

Perfectiunea tehnologiei laser – recuperarea cu 60 80 mai usoara fata de operatiile estetice obisnuite

La ce tip de interventii se utilizeaza laserul?
Atat infrumusetarea, cat si reconstructia cu laser pot imbunatati vizibil aspectul fizic si pot, de asemenea, ascunde sau corecta semne, cicatrici, defecte si alte afecțiuni ale pielii.
„La momentul actual pot folosi laserul in toate interventille pe care le efectuez datorita performantei pe care am atins-o in urma unui lung drum de studiu si cercetare in colaborare cu institutii medicale americane. Avantajul este acuratetea foarte crescuta, traumatism operator scazut si recuperare mult mai confortabila, rapida, cu rezultat precis si mai usor de atins, iar durerea este uneori eliminata chiar pana la zero” explica, Kasem Abu Bakr, Seful Departamentului de Chirurgie Estetica Kasem Aesthetic & Phlebology Clinic.
De la reconstruirea anumitor parti ale corpului, in cazul persoanelor care au suferit arsuri, pana la augmentare mamara, liposculptura, epilare definitiva, tratamentul tenului sau operatiuni de eliminare a grasimilor de pe anumite zone din corp, procedurile cu laser acopera o gama variata de nevoi.
Sustinuta de tehnologia de simulare 3D prin care se stabileste planul precis pentru medic, dar si un confort psihic pentru pacient, tehnologia cu laser ofera o gama variata de servicii si proceduri customizate dorintelor si stilului de viata al fiecaruia. Conform planului calculat, avantajul pentru chirurg este precizia crescuta a actului chirurgical si crearea unei perspective asupra rezultatului ce depaseste acuratetea unui simplu ochi privitor. In ceea ce il priveste pe pacient, siguranta si confortul sunt cuvintele cheie, obtinute datorita imaginilor de simulare 3D. In plus, recuperarea dupa operatia prin tehologia laser este cu 60-80% mai usoara fata de o operatie normala.
Exista restrictii în activitate dupa tratament?
”Ca dupa orice interventie, exista si restrictii, insa acestea depind foarte mult de starea pacientului. Daca acesta se simte bine mai repede si este apt, isi poate relua activitatile de zi cu zi. Rezultatele difera de la o interventie la alta, insa putem observa diferente foarte clare intre o operatie clasica si una cu laser chiar de la primele ore de recuperare postoperatorie, atunci cand riscurile de a dezvolta complicatii sunt mult mai scazute, iar confortul este mult mai crescut in cazul celei de-a doua” a declarat dr. Kasem Abu Bakr, Seful Departamentului de Chirurgie Estetica Kasem Aesthetic & Phlebology Clinic.
Despre dr. Kasem Abu Bakr
Kasem Abu Bakr este membru al Societatii Regale de Medicina din Anglia, membru al Societatii Romane de Chirurgie Estetica si al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania, membru al Colegiului American de Flebologie, acreditat de Universitatea din Chicago in domeniul chirurgiei plastice si certificat in lipoliza cu laser si proceduri endovenoase.
In anul 2013 a fost declarat cel mai bun chirurg estetician al anului si ambasadorul Institutului de Cercetare din Romania. In 2015 a fost ales intr-o echipa internationala engleza-canadiana dupa o activitate educativa si de cercetare drept unul din cei mai buni 13 chirurgi din lume pentru inovatie si inventivitate pentru lucrarea stiintifica de laser in chirurgia estetica.