Pereti de sticla destinati obtinerii unui aspect deosebit al spatiilor Imperial Glass

Peretii de sticla reprezinta o optiune alternativa, inovatoare, de compartimentare a diverselor spatii, de la cladiri de birouri, spatii comerciale, sedii de firme si institutii pana la propriile locuinte. Utilizarea peretilor de sticla este o maniera inedita de a transforma spatiile in cadrul carora sunt montati, oferind nu doar senzatia de amploare a lor, cat si o luminozitate aparte si mai ales, un design cu totul special. Imperial Glass va ofera pereti de sticla de calitate superioara pentru schimbarea pozitiva a spatiilor dvs.

Pereti de sticla- solutie cu numeroase avantaje pentru diferite spatii

Peretii de sticla constituie o modalitate eficienta si complet inovatoare de transformare a spatiilor, fiind recomandata de designeri nu numai datorita aspectului lor cu totul special, dar si avantajelor nenumarate pe care montarea lor le asigura locuintei, cladirii de birouri, sediului firmei, sau celorlalte spatii in care ele vor fi amplasate.

Peretii de sticla confera senzatia de amploare a spatiului, asigurand in acelasi timp o luminozitate crescuta in interiorul camerelor. Peretii de sticla mai au avantajul de a fi subtiri, deci de a duce la eficientizarea utilizarii spatiului si nu in ultimul rand, ele creeaza un design modern, nemaiintalnit, care ii va impresiona cu siguranta pe toti aceia care va vor trece pragul. Cu totii ne dorim locuinte mai mari, camere mai aerisite si lumina mai generoasa, iar toate aceste idealuri pot deveni acum realitate daca decideti sa amplasati in spatiile dvs. pereti de sticla de calitate superioara din oferta companiei Imperial Glass.

Imperial Glass va ofera pereti de sticla cu numeroase avantaje pentru spatiile dvs.

Compania Imperial Glass are ca principal domeniu de specializare comercializarea produselor din sticla securizata, avand sediul in Oradea. In portofoliul de produse al companiei se incadreaza cabine de dus din sticla, paravane din sticla, pereti, usi, pardoseli, scari si balustrade din sticla, mobilier din sticla, precum si multe altele. Pe langa produsele din sticla securizata, tot Imperial Glass ofera clientilor sai si oglinzi si placari de oglinzi, sticla colorata Guardian, sticla antiglont si altele.

Peretii de sticla din oferta Imperial Glass sunt ideali in compartimentarea unor diverse spatii, fie ca vorbim despre spatii comerciale, cladiri de birouri, banci, hoteluri, restaurante sau chiar propria locuinta. Acestia pot fi confectionati din mai multe tipuri de sticla, in conformitate cu necesitatile dvs., preferintele pe care le aveti, dar si in acord cu cerintele spatiului in care se doresc a fi amplasati: sticla transparenta, cu inscriptionari diverse sau cu model.

Imperial Glass detine experienta necesara pentru a va garanta executarea unor pereti de sticla de calitate superioara, care sa se potriveasca perfect cu spatiile dvs., la un raport calitate-pret mai mult decat avantajos pentru dvs. Mai mult, fie ca doriti pereti de sticla ficsi sau pereti de sticla mobili, ambele modele sunt disponibile in oferta Imperial Glass.

Asadar, daca doriti sa conferiti spatiilor dvs. note aparte de eleganta si rafinament, dar si sa cresteti functionalitatea si eficienta lor, alegeti sa amplasati pereti de sticla cu numeroase avantaje din oferta Imperial Glass.