fbpx

Pepper Shop for Shoes deschide un nou magazin în ParkLake

Situat la parterul centrului comercial și cu o suprafață de 63 mp, magazinul va oferi clienților acces la cel mai atractiv mix de branduri din categoriile sport, casual și elegant.

Printre brandurile renumite comercializate se regăsesc Adidas Y-3 (exclusiv în Romania), Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Fessura, Swims, Rivieras si Trussardi Jeans.

Cu ocazia inaugurării, primii 100 de clienți care fac cumparaturi in Pepper ParkLake, in intervalul 1-4 septembrie 2016, primesc garantat câte un voucher cadou în valoare de 100 RON. Acesta va putea fi utilizat ulterior la cumpărături în oricare dintre magazinele Pepper.

Deschiderea magazinului din incinta ParkLake reprezintă un pas firesc în politica de extindere a Pepper, acesta alăturându-se celorlalte patru magazine din București: Pepper Afi Palace Cotroceni, Pepper Mega Mall, Pepper Băneasa Shopping City și Pepper Promenada Mall.

Prin inaugurarea noului magazin, Pepper își respectă angajamentul asumat în urmă cu 10 ani, acela de a pune la dispoziția clienților cele mai noi și în tendințe colecții internaționale și românești de incalțăminte și accesorii, la cel mai bun raport calitate pret.