fbpx

PEOPLE PR AGENCY SĂRBĂTOREȘTE 4 ANI

“Știm foarte bine că puterea oricărei afaceri, o oricărei relații sociale constă în idei bine dezvoltate, într-o strategie de comunicare foarte bine pusă la punct, cu oamenii potriviți pentru publicul vizat. Cred cu putere că, atât în lumea comunicării cât și în cea a afacerilor, oamenii sunt cheia, oameni care prin ideile lor îndrăznețe pot schimba mediul, cultura și lumea.

Suntem mândri că am reușit să construim o echipă eficientă alaturi de angajații și partenerii noștri și, în același timp, sunt recunoscător tuturor clienților și partenerilor care ne-au fost alături în acești patru ani și care au contribuit fiecare la evoluția agenției până în acest moment.” – Denis Drăghici (PR Manager și Fondator People PR Agency).

“It’s all about people” este sloganul sub care timp de 4 ani People PR Agency și-a planificat strategia de dezvoltare și și-a construit portofoliul de clienți printre care se numără: Societatea Companiilor Hoteliere GRAND – cel mai important jucător pe piața hotelurilor de 5 stele și proprietarul cladirii din București, Calea 13 Septembrie 90 (care include JW Marriott Bucharest Grand Hotel, The Grand Avenue, The Grand Offices, World Class Health Academy, Grand Casino precum și 3 restaurante), INTERNATIONAL Hotels Group – cel mai dinamic grup hotelier românesc cu 3 hoteluri lansate în ultimul an (Hotel INTERNATIONAL Sinaia, Hotel INTERNATIONAL București și Hotel INTERNATIONAL Iași, toate cotate la 4 stele), Biavati – The Events venue, Hotel Sarroglia & Malvasia Lounge, Centrul de evenimente Ambasad’Or, The Gin Factory, Rotary Bucharest Atheneum și alții.

People PR Agency a creat de-a lungul timpului produse de publishing pentru clienții săi precum Cocktail – Revista Centrului Vechi, International Times Magazine sau The Grand Magazine.

The High Life Party – cel mai important eveniment de co-branding pentru mărcile de lux este un concept dezvoltat de People PR Agency în 2011, anul acesta aflându-se la cea de-a treia ediție.

People PR Agency a co-organizat, timp de doi ani, cel mai important festival de muzică nouă din sud-estul Europei – SIMN (Săptămâna Internațională a Muzicii Noi) – un festival de 9 zile cu peste 10.000 de spectatori, 500 de artiști din țară și străinătate și 30 de concerte în 5 locații diferite.

Responsabilitatea socială este un element foarte important pentru People PR Agency, încă de la început ne-am implicat în acțiuni caritabile (“Ascultă.Ajută” – licitație de artă la Palatul Știrbey organizată în beneficiul Asociației Naționale a Surzilor din România ANSR), dezvoltarea fundației HELP România, consultanță pentru ARFA (Asociația Română a Femeilor în Artă) și Rotary Atheneum București.

Cu o cifră de afaceri de peste 800.000 lei (180.000 euro) cu un profit de 15% înainte de taxe, în 2012 am confirmat o dezvoltare organică de-a lungul timpului. Pentru 2013 prefigurăm o creștere a cifrei de afaceri până la 1.500.000 de lei (aproximativ 340.000 euro)

People PR Agency este o agenție independentă de relații publice și marketing cu servicii complete în domeniul comunicării de la crearea strategiilor de PR și marketing și implementarea acestora până la organizare de acțiuni BTL și ATL, creație publicitară și servicii de media-buying. Expertiza agenției se axează pe industria: HORECA, fashion, luxury brands, CSR, publishing, culturală.